-
Quary Yala - dam rade ?
111 MS
62 MLVL (+0)
67 MLVL (+5)
Klepałbym wszystko czarami + thunderstorm.
Jakie eq polecacie zabrać ?
Dam tam radę ?
Widziałem dużo castów jak ~100ms normalnie tam expił i miał dobry profit i nie najgorsze k/h.
Myślę, że to dobre miejsce bo mało osób tam siedzi i wątpię, żeby tam ktoś bocił.
-
Spokojnie dasz rade ;) ja biegałem tam od 110 ms'em i fajnie się expiło :)
Uważaj tylko na parale i żebyś się starał nie podchodzić do predatorów bo one dużo biją ;)
Co do eq to wystarczy zwykłe tylko tarcza na deffa nie na m lvl najlepiej :D
-
To co wyżej. Weź też kilka energy walli, bo zdarza się, że z trzech stron wylatują predatory wraz z innymi quarami i trzeba trochę z tym pobiegać.
-
Oczywiście, że dasz radę, bierzesz troszkę e-walli i biegasz, staraj się szybko zabijać hydromancery, bo mocno paraliżują i może być nieciekawie gdy biegasz z predatorami i dostajesz parala co chwilę
-
Doskonałe miejsce,
siedziałem tam swoim ms'em od 80 lvl'a, ZERO ludzi. Miejscówka jest bardzo niebezpieczna, bardzo łatwo uwalić te wszystkie moby (z energii dostają bardzo duże obrażenia), ale na pincer'y+predatory lepiej atakować przez energy walle/ energy bomby. Thunderstormy proponuje sobie darować, nie są to lizaki, które grzebią się podczas gonitwy, ponadto T-stormy zadają o wiele mniejsze obrażenia od gfb/avalanche, więc po prostu może być problem z ucieczką :(. Dużo spamów z Rage of the Skies (na te słabsze quary) i co chwile pomagać sobie z strong energy strike/ultimate energy strike'a (jak to się tam pisze).
Generalnie jeśli chodzi o loot, to leci sporo śmieci wartych po ~5k (Typu w-helmety itp). Na lepszy loot trzeba mieć dużego farta, na 3X taska na quary z predatora tylko raz wypadł mi skull helmet ;/. Exp z różdżki + e-vis 280/350k/h ok.
a i proponuje nie żałować many na strong haste'a - te 100 many szybko Ci się zredukuje z koniecznością wyleczenia się 5 razy jak podbije do Ciebie kilka potworków, a dodatkowo wzrośnie Twój stosunek exp/h