Czym lepiej pójść na drillwormy 169 knight skile 100/90 czy 76 palek skile 95 bez eq?
Jeśli palkiem to łuk+ strzały czy kusza + bolty?
Wersja do druku
Czym lepiej pójść na drillwormy 169 knight skile 100/90 czy 76 palek skile 95 bez eq?
Jeśli palkiem to łuk+ strzały czy kusza + bolty?
ek nie mam pojęcia, pally może być ciężko
na ten lvl... kusza się opłaca tylko na cristal xbow + drill bolty i jakieś monstrum na infernale, reszta to łuk
bierzesz firewalle i idziesz na spawn z gsami, nie biegasz za daleko( w zasadzie głównie dookoła tego "środka" jak wyv zabijesz) i powinno się dać
(ten drugi spawn potrafi wywalić 5 na wejściu to nie polecam na takim lvlu)
na pierwszy raz możesz nawet jakieś sd czy fireballe zabrać i sporo health potów na ogar, daj znać jak było później :D
Myślę że takim palkiem (76lvl Arbalest+ drille) bedzie spoko kusza + bolty, na 55lvl łuk+ onyx i f walle ze skilem 106 w eq ciężko było, a przejrzałem kilka tematów to ludzie od 70 lvl tam expili kusza + drille. wieczorem napisze jak mi poszło
Najpierw padłem bo wbiłem nie na ten resp i 4 drile na wejściu były. A później ładnie leciało 1h około
http://lootpic.com/lootpicImages/lootpics/56239.jpegGenerated with Lootpic.com
to jak ja wynoszę po 25 splinterów każdego koloru to trochę tego ubijam (ostatnio gdzieś na 140 ganiałem, warsinger i ca, 100+ dyst, 1500 strzał na wyjście ^^) :D
weź zainwestuj w life ringi jak będą tanie jakieś
i z tym squelcherem to fart, leci nie wiem, raz na 175 niby
Fart niezły będzie większy lvl to i więcej boltów się weźmie i dłużej posiedzi:) ale trzeba chodzić ostrożnie i uważać żeby za plecami się nic nie zrespiło a lubią się tak respić
Co do tego lootpic.com powiedz mi jak wy wklejacie całego server loga? Bo u mnie ten server log to ostatnie powiedzmy 20 minut, a nie całość. Da rade jakoś to zmienić?
Wywal z loga niektóre rzeczy, w opcjach gdzieś chyba jest
z resztą masz na lootpicu opisane nawet
W options wchodzisz i w console, i odznaczasz 3 od góry.
Dzięki, przyda się. :)