-
Exp 100ek i 35ed
Siema
Mam 105ek ( 97/91 full eq ) którym chciałbym pomóc koledze wylevelować postać ( 35 ed z 55mlvl bez eq).
Próbowaliśmy helle, arene na yala i wszędzie exp ten nie przekracza ok 150-200k/h premium staminie. Czy są jakieś miejscówki na których idzie wyciągnąć więcej? Cena supli (runki, poty) w zasadzie nie gra roli. Mile widziane miejscówki na które nie trzeba mieć dostępu (only yala jest zrobione na ED)
PZdr
-
na hellspawnach na powierzchni ok.250k/h ze speli wyciągałem 20ed z mniejszym mlvl. Próbowaliście bić z plagami dół? EK ma za mały lvl żeby dobrze klatować porządne stadka podbij nim lvl a w tym czasie ed niech taski jakieś porobi i z 50+ dobije więcej many lepsze potki itd.
-
Ok, dzięki za wskazówki. A ktoś był może z takim zestawem na jakiś tombach? Idzie tak expić?
Offtop. Z innej beczki. Gdzie sam mogę podexpić moim kiną (statystyki jak wyżej) żeby był exp w miarę wysoki i wychodził na 0 ew. maly - ?
Na wyrmach wyciągnę jakieś 200k/h, dragi + dl,e jakieś też 200k/h. Są lepsze miejscówki?
-
ja ci polecam sea serpenty, łatwy quest potrafi byc drogi ale to zalezy od servera
idizesz na stary resp na którym się levitacją pomiędzy piętrami przechodzi i spokojnie pojedyńczo wybijasz :)
profit jest ale nie wielki (104 ek 97 skile robiłem 3-10k/h) i ładny exp :)
-
@up dokładnie sea serpenty ładny exp i profit/0 expiłem od 96 lvl ek na starym respie exp 350-450k/h
-
Na tombach/worker golemach powinienes wyciagnac 300k+- polecam peninsula za tp (chodzi mi o druida oczywiscie)