Witam, używacie jakiś samochodowych odkurzaczy? Szukam takiego jako prezent dla ojca cena do 120 zł, macie może jakieś doświadczenia? ;)
Wersja do druku
Witam, używacie jakiś samochodowych odkurzaczy? Szukam takiego jako prezent dla ojca cena do 120 zł, macie może jakieś doświadczenia? ;)
Ja używam zwykłego domowego + jeszcze mam jakiś stary w garażu co dawniej był w domu. Moim zdaniem nie ma co kupować odkurzacza "specjalnie" do samochodu ;)
Odkurzacz samochodowy to syf jak nie wiem co. To tylko taki niepotrzebny gadżet. Słaba moc w stosunku do ceny - nie polecam.
Może kup jakiś fajny zapach/ albo jak dołożysz aluminiowe nakładki na pedały.
Kup mu nowe kołpaki xD Odkurzacze te samochodowe to gówno straszne, Albo weź auto pojedź na polerowanie auta i będzie na pewno lepiej jak odkurzacz.
Ma alufelgi :P W grę wchodziła jeszcze maszynka elektryczna do golenia, bo ja nie wiem co on mógłby jeszcze mieć do samochodu :/ Zapachy, takie rzeczy odpadają, to sobie sam załatwia wedle uznania, kosmetyków to tego swojego kochanego autka ma też mnóstwo. Może właśnie jakiś bilet na dobrą myjnię ręczą z polerowaniem hmm
Może mata gecko, plus jakiś bajer, jakieś kilka płyt ulubionych zespołów do posłuchania. Szkoda, że nie napisałeś jaki samochód i co już ma :P
BMW E90. W sumie już kupiłem mu golarkę, ale w wrześniu ma urodziny, więc jakiś dobry pomysł zawsze się przyda hehe. Co do płyt to ojciec nie słucha jakiejś konkretnej muzyki, woli radio. Ma CB, Navi, Karchera (może jakieś płyny do tego hmm). Ta mata to też niezły pomysł, myślałem też nad zestawem głośnomówiącym do auta.
A jakieś oryginalne kosmetyki do auta np. Meguiars. To się zawsze użyje :)
Ręcznie to możesz sobie wypolerować felgę jedną a nie auto. Dajesz do Lakiernika na Polerkę całego a nie na jakiejś śmiesznej myjni.
Jak dużo jeździ to może kamerkę samochodową?
weź go do klubu go-go ze striptizem, odstresuje się facet a nie jakieś śmieszko odkurzacze.