Jak w temacie wracam do tego dziadostwa, wiem ,że są nowe itemy, potwory, questy, czary, swapowanie, training offline (na paccu ) ale co jeszcze powinienem wiedziec bym nie byl takim "noobem"? Aha i te skrzynki już ogarniam w depo.
Wersja do druku
Jak w temacie wracam do tego dziadostwa, wiem ,że są nowe itemy, potwory, questy, czary, swapowanie, training offline (na paccu ) ale co jeszcze powinienem wiedziec bym nie byl takim "noobem"? Aha i te skrzynki już ogarniam w depo.
musisz wiedziec, ze nie warto wracac
juz lepiej tibianic, a z nowszych wersji shadowcores/lunarforce
to teraz napiszcie mi jakie eq dla palka powinno wystarczyc jakie czary oraz czym expic ?
<łączy się mentalnie z twoim bankiem i depo>
wyczuwam że powinieneś kupić... o szlag, przerwa w dostawie informacji ;////
//
jakie eq - ile masz kasy?
Czary - wszystkie użyteczne, chyba wiesz że great light się nie kupuje, a exurę gran trzeba, nie? :P
Na czym expić - ile masz kasy?
podstawowe,
master archers
prismatic legi
softy/bohy
draken helmet
warsinger
czary wszystkie
expić różnie, demony, choseny, lizardy, poi może, kopalnie, ghastly, drakeny i inne gówna\\
na przyszłość, polecam napisać jaki masz lvl i budżet
zaczynam panowie 1.2k w banku !
odrazu napisze ze swiat pvp 100 osob online wiec nie wiem czy bac sie o strate eq
jak zaczynasz, to kup sobie blue robe, dragonke i to wszystko, lataj bez legów, helmetu bo szkoda capa, no i bohy mozesz kupic.
ja bym prędzej kupił belted cape, plate legs, dragonka, c helmet i leather boots
ale jak masz kupe kasy to można blue robe, blue legs, c helmet/rh , zaoan shoes/boh i p amulet
dzieki a jak 60 dyst wbije to do 50 lvla mi wystarczy?
tak, bo do 50 lvl wpadnie trochę dysta to dasz radę
Czary: używa się do leczenia exury i gran san, reszta tylko facc, gran san jest niewiele mniej manaeffective od podstawy iirc
exori san i con, gran con osobiście używam, ale to jak chcę dosłownie podbić jeszcze trochę exp
eq low: pal arm, blue legi, demonka, rs, łuk na lvl, chyba że się lapiesz na drillbolty to chyba cristal crosbow, boh, hełm na jaki cię stać
hi: maa, zao helm, yala legs, boh/fw/soft, warsinger
top: elite draken helmet, depth... Lorica? Umbral bow/master umbral bow, legi buty j/w, moonlight bp, ornamented brooch