Co myślicie o takim telewizorze?
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...nta-led4202-42
Nigdy nie wiem czy LCD czy LED są lepsze, zawsze mi się to myli. Warto brać za taką cenę?
Wersja do druku
Co myślicie o takim telewizorze?
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...nta-led4202-42
Nigdy nie wiem czy LCD czy LED są lepsze, zawsze mi się to myli. Warto brać za taką cenę?
W biedrze to się kupuje piwo i jedzenie, a nie TV xD
imo rozjebe się bardzo szybko bo na 99% to szit będzie
btw dzisiaj kupiłem mp3 z centrum chińskim za - uwaga uwaga -18zł. ciekaw jestem ile wytrzyma ;d
Jeśli to ma być główny telewizor w domu to ja bym poczekał i odłożył te 300-600zł i kupił coś markowego.
Do pokoju sobie szukam a że byłem dzisiaj w biedronce to zerknąłem na niego. Czyli nie jest za bardzo wart uwagi? Ok dzięki za pomoc :)
Piwo w biedrze też do najlepszych nie należy :D
akurat manta sama w sobie to firma z tak zwanej gornej półki, nie najwyzszej, ale to nie byle abibas czy pumba, tylko uznana, polska marka
@up
myślę, że po prostu chłopak nie słyszał o firmie 'manta'
ale przeciez manta robi chujowy sprzet ; d
Oh, wait, to dlaczego niektóre artykuły które są sprzedawane w biedrze mają takie same opakowanie jak gdziekolwiek ale mają niższą cenę i inny smak?
swoją drogą, widzieliście kiedyś piwo (nie mówię tu o Volcie czy Argusie tylko o normalnym piwie) które nie miałoby ileśtam % gratis?
Ponieważ biedronka ma 2000 sklepów w polsce, co za tym idzie biorą towar w hurcie, koncerny płacą biedronce by móc stawiać w niej swoje Towary, a z tym innym smakiem to mit, placebo.
To jest temat o telewizorze, a nie o piwach i biedronce. Na takie rozmowy zapraszam do tego tematu.
@Top
Jam bym tego nie kupowal :x
a ja bym kupil.
Cena jest bardzo dobra, jezeli chodzi o displaye LCD/LED (to jest to samo, tzn kazdy LED = LCD, ale nie kazdy LCD to LED, ekran LED to ekran LCD czyli liquidcristaldisplay z podswietleniem z diod LED, starsze LCDki mialy podswietlenie swietlowkami halogenowymi) to one sa dosc dlugotrwale, nawet te made in china, ja bym ryzykowal, zwlaszcza, ze masz tam full hd i w ogole bardzo dobry tivik jak za te cene.
Niedawno temu w Auchanie byly 39" blaupunkty full hd za 999, bylem godzine po otwarciu i kupilem ostatniego dla mojej mamy. Blaupunkt moze troche lepsza marka niz manta, ale ja bym i tak zaryzykowal, tylko poszedlbym zaraz po otwarciu bo moga zejsc na pienku.