Siema jako ze wbilem dziś wreszcie 80 lvl to wypadało by się dowiedzieć gdzie expic co bić i z czego. Myśle o zrobieniu taskow na gsy tylko nie wiem gdzie i z czego bić. Podajcie tez inne propozycje na wasze i na zarobek. Z góry dzięki
Wersja do druku
Siema jako ze wbilem dziś wreszcie 80 lvl to wypadało by się dowiedzieć gdzie expic co bić i z czego. Myśle o zrobieniu taskow na gsy tylko nie wiem gdzie i z czego bić. Podajcie tez inne propozycje na wasze i na zarobek. Z góry dzięki
gs'y rod + flam 3-4 miejsca masz yalahar koło nightmarów, poh, forbiten lands/island. Poszukaj blokera ok.150 ek i helspawny gdy grałem edkiem i robiłem runy często jakiś 150+ ek pytał się czy nie mam ochoty iść na hele z nim. na zarobek sam nie byłem ale pewnie w elementale w ph. exp solo to wyrmy na lb, dragon lairy. exp z waste to dl'e fenrock z sd exp 400-500k/h na ok.1k sd jakiś rarek wypadnie
Jezeli chcesz poprostu exp to biezesz 170 manasow, reszta sd i lecisz poi dl tylko ze to ogromne waste, a jezeli jakies taski czy cos to rob te gsy z batami na yalahar i quary pozniej