Siema ! po nieudanych próbach paczowania bota itp chce kupić jakiegoś bota za mała kasę najlepiej , słyszeliście o czymś innym niż tym iBot z allegro ?
Wersja do druku
Siema ! po nieudanych próbach paczowania bota itp chce kupić jakiegoś bota za mała kasę najlepiej , słyszeliście o czymś innym niż tym iBot z allegro ?
Jak za małą kasę to CoreBot. Ale nie spodziewaj się szaleństw - bot nie jest perfekcyjny. Chociaż ja na nim śmigam od ~roku i bana nie ma.
to mówisz ze nie najgorszy ten CoreBot ;d?
jest jeszcze jakiś Tibianic
CoreB jest
- tani (15zł/30dni lub 45zł/90dni)
- bardzo mało wykrywalny (1 osoba dostała bana jakiś czas temu, jedna przez ponad rok)
- świetne community (masz problem - pytasz na chacie/robisz temat - w ciągu kilku godzin masz rozwiązanie)
- cholernie prosty (zaawansowane skrypty robisz w po mniej niż tygodniu używania bota)
- średnio nadaje się dla palków/magów (ma problemy ze zbieraniem loota)
- czasem są błędy (usuwane w ciągu kilku godzin po zgłoszeniu)
- polski autor z którym masz konktakt non-stop
Jakbyś miał jakieś pytania to zapraszam tutaj lub na pw
uu to troszkę lipa bo ja jestem palkiem właśnie ;d
moze jakos da rade ;d
Generalnie jak nie zależy Ci na jakimś super-pro-elo bocie to Core jest naprawdę OK. Sam zrobiłem już kilku palków 30-50lv bo tak jak mówiłem - możesz zrobić praktycznie każdy skrypt. Jedyne ograniczenie to wyobraźnia ;d
Ofc możesz po prostu użyć XenoPatchera i mieć XenoB :P
jak chcesz być pro to wydaj te 23zł i kup sobie windbota, 8zł droższy od core a milion razy lepszy
jak na allegro nie znajdziesz aukcji z botem to zapraszam do mnie tibia-ibot.pl różne boty do kupienia
no to się zaloguj na byle co, byle co tam wpisz..
no i jak wpisuje tam byle co w XenoBot Injector , to wyskaluje cały czas Wrong username or passworld...;/
Co to sie dzieje, że już takich rzeczy zrobić nie potrafią, jak wszystko opisane xd. No ale tak:
1. Patchujesz
2. Otwierasz bota z ikonki injector patched
3. Wpisujesz byle jakie haslo
4. Inject
stara zasada - nie umiesz to się naucz lub nie boć
no to tak patchuje plikiem "xenopatcher" , następnie włączam bota plikiem Injector.exe" , i tam wpisuje byle co i pisze mi cały czas wrong pass i nie mogę dać inject ... może mam jakaś lipną wersje patcha , miałem ja w pliku "ZdjeciaCiociHelenkiKEYLOGERY_SMI"
Nie włączasz injector.exe tylko injector_patched.exe, który się utworzyl w folderze z botem