.
Wersja do druku
.
zajaralem sie mocno, szukam torenta i pobieram ;d
Nie jaraj się tak. Ja się ostro zajarałem , a gra jest w wersji 0.01 czyli total virgin hehe
Nie ma opcji sejvowania, gdy umierasz zaczynasz od początku (nudne intro, którego nie możesz pominąć)
Kurcze ta gra wygląda świetnie. Jak tu się nie napalać hehe
sporo takich gier wyszło ostatnio, bo pomysł jest bardzo ciekawy
niestety na tym etapie gra jest niegrywalna, jedynie można się do niej zrazić
Własnie są savy?? ALbo takie ze jak wyjdziesz z gry to zaczynasz gdzie wyszedłeś i czy jak umiera sie to odnowa?
Trzeba wybudować małe schronienie i w momencie kiedy kładziemy się tam spać to się gra sejvuje.
Imo nie ma sensu grać w to teraz , tylko odbierze się sobie przyjemność z grania w finalną wersję, lepiej poczekać na skończony produkt.
Musisz gdzieś daleko od samolotu uciec i zacząć się budować. Im więcej biegasz i łazisz po krzakach tym oni częściej przychodzą
Fajna gierka ;p. Jestem na poziomie zbudowania full domku samemu (bez szablonu) z dachem :D. Ma w ch** bugów, ale jak to gra nad którą pracują 4~ osoby, w tym chyba 2 z nich mają inną pracę oprócz gry, więc... Jest dobrze ;d.
Ja jednak poczekam aż jeszcze kilka rzeczy usprawnią i definitywnie wrócę do gry
@Zdzicha co w portki kicha ; Jakie np. rzeczy mają usprawnić?
Przede wszystkim poprawne zapisywanie ekwipunku oraz kasujące się sejwy po każdym updacie