Poszukuje graczy do wspólnej gry.
Witam bardzo serdecznie. Wiele razy wypowiadałem się na temat Tibii na Torgu. Pomagałem ludziom rozwiązywać ich problemy. Dziś nadszedł czas znalezienia graczy do wspólnej gry. Częściowo podaję opis na czym miało by polegać wspólne granie. Proszę o zapoznanie się z moją prośbą poszukiwawczą.
1. Poszukuje graczy na serwer PVP albo NON-PVP. (Nie założyłem jeszcze postaci, którą mógłbym grać od początku. Nie pogniewam się gdy to będzie serwer PVP.)
2. Stały kontakt przez TeamSpeak 3, Skype. (Posiadam kanał na pewnym serwerze TeamSpeak 3 więc można pobawić się w dobre PVP, Ew dobre expienie na non-pvp. Kanały są bardzo dobrze zrobione dla wygód dla przyszłych ludzi grających razem ze mną. Oferuję nie tylko dobrą atmosferę przy rozmowach na TeamSpeak 3, ale też poważną na wiek rozmowę na każdy temat.
3. Wspólne granie według mojego mniemania będzie polegać na osiągnięciach (Screenach.), wspólnym PK, Wspólne expienie (Pół na pół. Ew pomaganie bez party exp.), Wykonywaniu Questów.
4. Stworzenie Gildii na PVP, Non-Pvp.
5. Rozdanie adminów na kanale TeamSpeak 3 osobom które rozważnie by prowadzili taktyki i ludzi do boju bez porażki plus pilnowanie porządku.
6. Wystarczy tylko napisać w tym temacie, że zgłaszasz się drogi graczu do wspólnej gry i składać ofertę z dopiskiem na jakim serwerze mogli byśmy zacząć grę.
Drogi Torgowiczu! To Twój czas by zacząć porządnie grać z normalnymi ludźmi na składzie! Pozdrawiam! Asanacarek "Rafał O."