Siema. Gdzie mogę szybko wbić lvl moim 69. Edem z 52 mlvl +3z itemow. Chodzi mi o miejsca na duży profit jak i takie żeby wstawać za szybki exp. Np bijąc z SD z góry dzięki za info
Wersja do druku
Siema. Gdzie mogę szybko wbić lvl moim 69. Edem z 52 mlvl +3z itemow. Chodzi mi o miejsca na duży profit jak i takie żeby wstawać za szybki exp. Np bijąc z SD z góry dzięki za info
Darashia DLe, task na GSy yalahar z avalanchea
Frosty (ale może być ogromne waste) a później lizardy na zao chociaż tam łatwo o deada :-) od 80 już możesz zaczynać hellspawny z blokerem
Hele to ja na 40 bilem
helspawny to takie potworki, ktore maja bardzo duzo hp w porownaniu do tego ile expa dają. Ale tak czy siak to byly swietne potworki do posiedzenia, najpierw z blokerem a potem solo mozna cos przyciupywać. Ale przedewszystkim powinienes byc nastawiony na atakowanie ze spelli ;p deeplingi albo insecty ja Ci polecam, lizardy tez - jezeli nie na parnych polach to w tych podziemiach przed parnymi
Jak masz dostęp do blokera (200+) i siochera (200+) to możecie iść na grim reapery na Dreffi. Bijesz na utamce z GFB a bloker bierze na klate po kilka mobów. Byłem ostatnio swoim ED. Od 62 do 66 lvla w 50min. 1kk exp/h na premium staminie.
grimy mają epic xp/hp ratio, ale jak wyłapiesz bułę to boli nawet na utamie, a jak dwie to już w ogóle :D
ja najlepszy exp mialem z blokerem na workerach 30 do 56ed xD
Na grimach nie jest źle, pod siebie fire bomb i maksymalnie na skos bloker z mobami. Nie ma opcji, żebyś oberwał. Jak źle się człowiek ustawi to dostanie wave za 500~~ many ale na tym lvlu masz jej 1,5k więc margines jest
Broker w tym momencie ma 195. Dzięki za miejscówki sprawdzę w wolnym czasie
dołączę się do tematu. 40 ed, jest kasa na waste, gdzie szybko wbic lvl? expie solo. na razie expilem od 20 lvla na mistrock, ale szukam czegos lepszego. dragi odpadaja, bo boty chodza jeden za drugim na kazdym respie