-
hiPokemon.com. Zostań mistrzem!
-
OO wygląda to znakomicie, o ile wyłapaliście wszelkie bugi i niedociągnięcia ten projekt może być bardzo ciekawy. Zapytam od siebie ile generacji pokemonów bd na serwerze, bo patrząc po screenach widzę kilka poków z 2 generacji.
-
Cytuj:
Zaro hades napisał
OO wygląda to znakomicie, o ile wyłapaliście wszelkie bugi i niedociągnięcia ten projekt może być bardzo ciekawy. Zapytam od siebie ile generacji pokemonów bd na serwerze, bo patrząc po screenach widzę kilka poków z 2 generacji.
Dzięki, systematycznie eliminowaliśmy błędy gry i mogę powiedzieć, że konsola po całym dniu działania jest "czysta" . Co do poków, to obecnie posiadamy na serwerze 2 generacje, jako kolejny update planujemy wgranie 3 i być może 4 ale to już będzie kwestia tego czego będą chcieli gracze, pozdrawiam.
-
to fajnie, czym więcej pokemonów do wyboru tym lepiej, jak dla mnie możecie z czasem nawet i 6 generacji wklepać. Zagram na pewno. pozdro
-
Witam wszystkich, startujemy zgodnie z planem tj. dziś 16:00. Więcej informacji już wkrótce.
-
to jest test czyli planujecie reset? i czy beda shiny ;D
-
Serwer główny, startujemy za 5 minut, zapraszam wszystkich :)
-
Nie chce nic mówić, ale przy rozpakowaniu klienta AVG wywala mi, że jest w nim wirus. Mój kumpel też ma taki problem, ale też ma AVG. Czy my mamy tylko taki problem?
Musiałem wyłączyć antywira żeby sobie pograć, zagrałem chwile i serwer wydaje się bardzo dobry, także polecam.
-
Jest problem tylko z AVG, postaramy się coś z tym zrobić, pozdrawiam
-
ataki pokow dla premium ? WTF hehehe
-
mimo ze mam maca to wszystkie klienty oprocz tego moge odpalic , ten mi nie dziala.
-
1 załącznik(ów)
Odświeżam temat, zapraszam na serwer bo warto, cały czas update i gra coraz to więcej ludzi. Tutaj taka mapa respawnu, powiem wam, że wygląda imponująco.
Załącznik 315413
https://i.imgur.com/btrwRV4.jpg