Gdzie znajdę sterowniki do Sony vaio sve171e13m ale pod windows 7 bo 8 to jakaś porażka jest..
Wersja do druku
Gdzie znajdę sterowniki do Sony vaio sve171e13m ale pod windows 7 bo 8 to jakaś porażka jest..
Jeśli prducent udostępnił to na stonie sony, ewentualnie vaio
jeśli nie to możesz próbować uniwersalnych od producentów poszczególnych układów
ale co się 8 czepiasz nie wiem
No nie ja to używam, po prostu właściciel nie wie jak z tego korzystać bo cały czas siedział na win7 i nie wie co i jak. Nie ma startów itd... Szczerze to mi się też nie podoba bez klasycznego startu i programów.
swoją drogą znalazłem Program Start8 i nie wiem czy go nie zainstalować.
8.1 update albo xp jeśli chce wygodny start, ewentualnie vista i stare menu start w ustawieniach, w 7 było najgorsze
start8 albo classic shell jak już koniecznie musi, 8 jest lepsza, fakt, że słaby komp + słaby net do gier warto mieć profil lokalny, ale jest świetny
Komp jest dobry tylko zamula. Chciałem zainstalować windowsa 7 bo chciał start mieć. Ale jak można przy pomocy Start8 to zostawie mu windows 8. tylko muszę i tak zrobić format bo coś zawirusowany. Nie ma pod windows 7 sterowników chyba to nie wiem jak to zrobić. Nawet nie mogę sterowników pod windows 8 znaleźć pod ten model... wtf...
A jak przywrócę system z Recovery to sterowniki będą odrazu?? Bo to oryginalny system. I jak dodać Dysk łatwo bo był kupiony z 1 partycją C o poj. 600 GB co według mnie jest totalną głupotą.. Bo zawsze tylko C się formatuje nie? Na rocovery jest tak samo?
będą, partycja odzyskwania zawiera system, stery i cały crapware, później puść winupdate do oporu, ze sklepu 8.1, i znów winupdate do oporu
potem będziesz myśleć o start8 czy classic shell
JUż↕ zainstalowałem start8 i jest spoko. Masz ts3? Mam pytań parę a nie chce mi sie pisać :D PW