Pograłbym jakieś teamówki, a że 3 ludzi łatwiej zebrać o danej godzinie niż 5 to pomyślałem o rankedach 3v3.
Osiągnąłem już swój cel na s4 czyli wbicie platyny 5 i tu właśnie jestem. Ktoś chętny?
EUNE, ten sam nick.
Wersja do druku
Pograłbym jakieś teamówki, a że 3 ludzi łatwiej zebrać o danej godzinie niż 5 to pomyślałem o rankedach 3v3.
Osiągnąłem już swój cel na s4 czyli wbicie platyny 5 i tu właśnie jestem. Ktoś chętny?
EUNE, ten sam nick.
zglaszam sie gram w lola od 3 miesiecy mam bola + wszystkie skrypty wlacznie z tymi platnymi
oraz klawiature z razera z podswietlona spacja co daje mi niewyobrazalne możliwości
ja moge pograc trojki ale jestem w tym kompletnie zielony, nie wiem jaka jest obecnie tier lista na trojkach, ani jakie tam taktyki mozna zastosowac xD
no i co drugi dzien pracuje wiec tylko pozne wieczory wchodza w gre chyba ze mam wolne akurat :P
Lista champów to raczej coś, co jest mocne w early - mid game. Rzadko gra się dłużej niż 30 min.
Taktyki? Przyczajenie się w krzakach, wybicie enemy, farmienie, kontrolowanie ołtarzy, ogarnięcie tego barona (nie pamiętam jak się zwał) i wygranie xd.
chętnie pogram nick : Acarissy