-
38 PALL EXP BEZ PACCA
Witam, tak jak w temacie, chciałem się dowiedziec gdzie mógłbym podbic sobie lvl pallem na 38 lvl bez pacca ze skillami 75/55.
Interesują mnie zarówno expy z waste no i oczywiście profitowe. Miło by było gdybyście podali mniej więcej exp/h na danym expowisku dla lepszej orientacji.
Z góry dzięki :)
-
Krótko i na temat:
Pierwsza opcja corymy carlin:
http://torg.pl/showthread.php?428823...in-Dragon-Lair.
Druga opcja:
Orc fortress (dobrze miec bohy) exp/h nie wiem
Trzecia opcja:
Wieża elfów koło veno exp/h także nie wiem
Czwarta opcja:
Dwarf guardy (kopalnie)
Jak na razie tyle co mi do głowy przychodzi.
-
Piąta opcja: Góra minotaurów obok kazzo (weź taska)
-
OF z bohami + stealth ringi obowiązkowo;dla sportu możesz spróbować GS'y na pohu z fire bombami, do tego koniecznie bohy i time ringi. Najlepiej od 40 levela, żebyś miał onyx arrowy.
Corymy też są OK, ale z reguły są straszliwie zabocone i to strasznie denerwuje.
-
Możesz próbować ogarniać dragi. Te koło veno, i te w skale koło Kazz (mało popularne a bardzo fajne).
-
Oczywiście OF ze stealth ringami->sądzę, że powinno być te ~70k bez bicia podziemi/corymy carlin albo venore (polecam veno, od razu sprzedajesz loota) również weź stealth ringi->tutaj exp myślę, że około 70-100k/h/dragon lair venore lub kazzo/EF->tutaj na prawdę nie wiem ile, ale sądzę że około ~60 powinno być bez problemu/POH razem z gsami (fire walle)-> exp znakomity jeżeli będzie wolne