witam,
znacie jakąś stronę/kogoś, kto zajmuje się tworzeniem stron internetowych? chodzi mi głównie o przystępne ceny, jakiś freelancing ;) oczywiście płacę.
Wersja do druku
witam,
znacie jakąś stronę/kogoś, kto zajmuje się tworzeniem stron internetowych? chodzi mi głównie o przystępne ceny, jakiś freelancing ;) oczywiście płacę.
moze troche rozwin mysl to oferty sie posypia. Czy zalezy ci bardziej na designie strony (front-end), funkcjonalnosci (back-end) a moze na jednym i na drugim?
Co ma zawierac sie na twojej stronie.
@Szulerski Majsiek ;
generalnie stworzenie strony internetowej dotyczącej klubu piłkarskiego. coś jak:
lfc.pl
chelsealive.pl
itp ;) właściwie to zastanawiałem się, czy nie lepiej jest postawić na jakimś wordpressie a szukam kogoś kto się tym zajmie i ewentualnie doradzi.
Wordpress to gówno, ja osobiście wolę napisać całość ręcznie niż się z nim męczyć. Ale jak nie masz zielonego pojęcia o tym ani wymagań wykraczajacych poza out of the box to no możesz
trochę się znam na projektowaniu stron i ich tworzeniu. głównie html 5 i css, ale brak odpowiednich umiejętności na tworzenie czegoś tak rozbudowanego... niestety. a czasu też nie mam na naukę, bo sesja się zbliża, więc wolę komuś to zlecić kto nie policzy za wiele, a prowadzeniem zajmę się sam ;)