-
Dziwny problem w Chrome
Ostatnio mam dziwny problem z chromem a mianowicie co chwila jak klikam w coś np jak kliklem w ten dział to zamiast władować mnie tu to wyjebało mi nowe okno(NIE KARTE - OKNO) na środek ekranu z jakimś gównem (nawet nie wiem z czym bo od razu zamykam)
Mam tak wszedzie i caly czas. m/w co 5-10 kliknięc czy otworzeń danej strony wypierdala mi to okno mimo ze mam WSZYSTKIE możliwe adblocki wgrane. Ktoś mi powie jak to usunąć?
A i jeszcze przy okazji mam tez taki problem - tylko na tym pc chuj wie czemu , ze po okolo 2 godzinnym siedzeniu (nie wazne czy przeglądam strony czy gram w jakieś single playery) coś mi się dzieje z przeglądarka i mi nie chce wczytac zadnych stron bo wyskakuje "nie mozna sie polaczyc z serverem proxy" ale jak wykonam step by step rozwiazanie problemu czyli ustawienia> zaawansowane> ustawienia proxy> i odchacze jakies gowno to wszystko dziala spowrotem - troche mnie to wkurwia juz
A i ostatnia sprawa
na chromie nie laduja mi sie streamy na twitchu. caly czas jest loading video i nic sie nie dzieje. na mozilli wszystko dziala ok. pomozecie?
-
Uzyj AdwCleaner, opcja "szukaj" > "usun".
Daj znac czy pomoglo.
-
To jest rozszerzenie czy program jakis?
-
Program do usuwania adware.
-
Ja chyba ten temat wywale skoro wszyscy go ignoruja. Albo zaczne odpowiednio nagradzac... @Vadim ; co myslisz? W regulaminie forum w koncu wyraznie jest, ze najpierw sie czyta przyklejone, a potem zaklada nowy...
-
Mozesz nagradzac, jak uwazasz. Temat zostaw, czesc osob na pewno skorzysta.
-
-
To zajrzyj w końcu do mojego tematu i daj logi z otl :I