Krótka piłka
Jaki lvl, eq, skille musi mieć BOT KNIGHT aby się tam zapuścić? Full afk
Czym różnią się spawny w carlin a veno??
Wersja do druku
Krótka piłka
Jaki lvl, eq, skille musi mieć BOT KNIGHT aby się tam zapuścić? Full afk
Czym różnią się spawny w carlin a veno??
Na carlin full afk:
60 lvl
70/70 (minimum)
zao armor
zao legs
zao shoes
devil helmet
medusa shield
broń na 50 - 60 lvl
Mi tak wyrabiają spokojnie ale na głównej ścieżce przez całe corymy
Nie biegają po wszystkich spawnach :P
ja od 50 z stealth ringiem przy 3+ corymach puszczalem zawsze
czym się różnią? tym że w venore możesz sprzedawać itemy, a w carlin musisz zapierdalać do venore z itemami
Dobrze wiemy z BBsrv, że jak chcesz bocić na corymach to Carlin travel do Venore by sprzedać itemy. Więc gdzie nie pójdziesz to jest pełno boterów musisz uzyskać lepszy poziom by więcej ubić z skillami i prędkością (+Bohy.) Mała rada, puszczaj bota w godzinach szkolnych czasami patrz na godziny studenckie. Trzeba Sobie radzić, jak ustawiasz to polecam w Carlin ustawić w każdym miejscu nie każdy lata wszędzie.
tylko potem z carlin trzeba latać z tymi itemami.
a tak to w skrypcie jest że odrazu sprzedaje itemki i jest gitara.
To od scryptu zalezy jak masz jakiegos z forum to mozesz tam postawic 50 knighta bo biega po 4 boty z toba pewnie, ja mam swoj scrypt na ktorym biegam zawsze sam i zaczalem tam bocic od 80 lvla z 80 skilem i ful setem prawie a jak postawilem 60 knitghta z skilami i eq takim jak up to robil waste
Pytanie 2
Od jakiego lvl, eq i skille lecieć na Minotaury w Kazzo aby taska być? Oczywiście full afk. Chodzi mi o bieganie po tej ich twierdzy czy jak to każdy nazywa.
Ja leciałem K-set + zao legi i epee na 30 lvlu cała skałka kazoo i calutkie podziemia. 24-26h na task na proficie + ring. Wychodziło całkiem spoko, 60 mansków, 30 healthów i jeden stealth ring jak więcej niż 4 minotaury archery,guardy, bądź magi(dobre, żeby bot nie wyłożył się jak zrespi się horned, bo tego syfu było dużo jak na screenach zrobionych przez bota patrzyłem).