Znajomy kupuje premium dla swojego knighta i pomyślałem, że pomogę mu expić moim 80 druidem. Jego skille to 65/62, eq - bright sword, k arm + legi, crus helmet i v shield.
Gdzie możemy iść we dwóch tak, by on zebrał jak najwięcej expa?
Wersja do druku
Znajomy kupuje premium dla swojego knighta i pomyślałem, że pomogę mu expić moim 80 druidem. Jego skille to 65/62, eq - bright sword, k arm + legi, crus helmet i v shield.
Gdzie możemy iść we dwóch tak, by on zebrał jak najwięcej expa?
Siema, z gory sorry za brak konkretow co do miejsc, natomiast mam kilkunastoletnie doswiadczenie w grze knightem i oto moje spostrzezenia:
Malo kasy na waste: wybieramy hunt place'y, w ktorych knight najefektywniej moze walic mocne hity z broni - czyli potwory podatne na obrazenia fizyczne i dajace dobry stosunek exp/hp. Wbrew pozorom, bardzo ladny exp mozna wyciagnac na faccu juz na tym levelu na berserkerach OF, slimy POH, ew. Dark cathedral. Unikalbym miejscowek z silnymi mobami, majacymi twarda dupe (guardy, poki co dragi) - knight to nie sorc, tutaj nic nie zzyskamy na pozornie wiekszym expie, wrecz odwrotnie.
Duzo kasy na waste: bierzemy srednio mocne potworki po kilka na klate i ubijamy jak leci z ofensywnych czarow(exori+lapa, chociaz nie wiem jak duze to beda hity na tym poziomie). Dobrymi miejscami sa scaraby w Ank, Cyclopolis. Tutaj juz arm potworkow nie ma tak duzego znaczenia, aczkolwiek nie bedzie to pg a'la sorc niszczacy all z Avalanche :)
Powodzenia, mam nadzieję, ze na cos nakierowałem
z tymi skilami troche lipa, ale na barb camp mozecie isc i niech wali z exori
Z takimi levelami to na enable sie nie oplaca,jeszcze z Twoimi skilami.. Idz na mutated humany yalahar solo bedzie duzo lepiej ^.-.
litosci niech pusci bota do 50 xD potem hellspawny ;]
bez sensu z sioherem na tym poziomie i skillach, niech wyexpi/wyboci 50 lvl i wtedy mozna o czyms myslec
poza tym dupne skille troche na pg
na tym poziomie to zwykle marnowanie many na sio