Witam,
Czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi boss pointami u adamsa?
słyszałem że można robić np Fleshcrawlera 40 razy albo wszystkie bossy po kolei za free..
Wersja do druku
Witam,
Czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć o co chodzi z tymi boss pointami u adamsa?
słyszałem że można robić np Fleshcrawlera 40 razy albo wszystkie bossy po kolei za free..
w przedziałach lv do 130 dostajesz tego bossa na którego robiłeś taska
po zdobyciu 100pkt dostajesz możliwość ubicia wszystkich bossów z niższych lvli i nie potrzebujesz do tego boss pointów
po 130lv i posiadaniu 100 pkt za każdego taska dostajesz boss pointa i możesz go 'wydać' na obojętnie którego bossa z przedziału 130+
Też nie o to mu chodziło chyba.
Jeśli uzbierasz maksymalną ilość punktów na swojej randze, to za każdego kolejnego taska dostajesz zamiast normalnych punktów do rankingu boss pointy. Możesz wykorzystać takiego na zabici dowolnego bossa ze swojego przedziału lvlowego lub niższego. Dopóki nie wykorzystasz wszystkich boss pointów nie możesz awansować do wyższej rangi.
Napiszę ja bo miałem niedawno 18 boss pointów i 40pkt w taskach na 66 lvl
To jest tak:
Masz np pierwszą rangę i ona jest do 50 lvl i 20pkt (zwykłych) w taksach
Następna ranga to do 80 lvl i 40 pkt (w zwykłych) taskach
I tak kolejna i kolejna....
I taki przykład masz 30 lvl wbiłeś 20 pkt (zwykłych) ale dalej masz lvl mniejszy niż 50 lvl to każdy kolejny zrobiony task to boss point
I analogicznie dajmy na to masz z 70 lvl i 40 pkt wbite to każdy kolejny task to boss point. Z tym że jak będziesz chciał przeskoczyć na kolejną rangę tzn. trzecią to będziesz musiał wykorzystać boss pointy żeby robić kolejne taski (jeśli nie wykorzystasz to nie bd mógł wziąć kolejnych tasków) I stąd właśnie się biorą boss pointy.
kurde ale zdupiłem że olałem te taski do 50 lvla xd