Witam gdzie moge walic ostre PG 230ek skille 106/103 eq dobre;]
Jeśli podajecie miejsca jakie taktyki z góry dziekuje:)
Waste moze byc byle nie ogromne;]
I exp solo bez ek
Wersja do druku
Witam gdzie moge walic ostre PG 230ek skille 106/103 eq dobre;]
Jeśli podajecie miejsca jakie taktyki z góry dziekuje:)
Waste moze byc byle nie ogromne;]
I exp solo bez ek
Banuta surface na premium staminie 700 - 850k/h tu profit najczesciej , sea serpenty -1,-2 lurujesz po 6-8 utito tempo exori, mas i gran bedziesz wychodzil mniej wiecej na 0 ale 1kk-1.2kk expa na godzine. Pozostale miejscowki jak wyrmy itp to slaby exp moim zdaniem
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o wyrmy, to na drefii -2 mógłby być całkiem dobry expik - polecam spróbować
a od którego lvla można RP klepac wyrmy na -2?
ja bym poszedl na 120 z dobrymi skilami bo tam jest tego za duzo ;d
Na 120? Luźno przed 100 można
jak wy mówicie o tym piętrze z elder wyrmami to was chyba posrało, że wysyłacie tam rp na 100-120 lvlu, tam nie ma gdzie uciekać, zluruje se 3 eldery na ryj i dostanie bułe i poleci, te gówienka mocno biją a exp i loot jest mocno przeciętny, to już lepiej iść na dle
widzialem na cascie jak 120 rp z asasinkami lural po 5-7 wyrmow i elderow i walil z mas sanow i ava, chociaz ja osobiscie na 160 lvlu na usa serverze walac z bowa tam padlem szybko dosc :D
frosty o tu na tej wysepce http://tibia.wikia.com/wiki/Chyllfroest lurasz po 6-8 i jazda
+ tak jak mowili elder wyrmy
a i raczej nie zrobisz tak dobrego expa solo jak w party z edekiem... radze ci sprobowac mury/roshamuul (tu ed+ms albo ed+rp)