Witam, poszukuje jakieś fajne RPG na androida, koniecznie musi być w 2d, zna ktoś coś fajnego? Gralem juz w inotie i zenonie
Wersja do druku
Witam, poszukuje jakieś fajne RPG na androida, koniecznie musi być w 2d, zna ktoś coś fajnego? Gralem juz w inotie i zenonie
Tibia
Ale to jest MMO a ja szukam zwykłego RPG ;p
DOOM RPG.
Grałem 5 lat temu i było spoko
W to tez hoho jak dawno temu grałem, ale szukam jakiegoś takiego RPG podobnego do inotii, z dużą otwartością świata ;d
swordigo?
a ta inotia jest calkowicie free2play?
Swego czasu trochę czasu spędziłem nad Zenonią. Całkiem spoko. W sumei te action rpg na androida to wszystkie na jedno kopyto robione xD
W sumie było jeszcze demon souls czy jakoś tak. Zaraz włącze sklep androida i przeszukam w co grałem ;]
@edit
Stone of life było spoko, Aurum Blade też. Tych RPG jest dużo. W sumie niczym szczególnym się od siebie nie różnią. Swoją drogą zenoni wyszło 5 części, może też w którąś z nich nie grałeś.
Może nie RPG, ale rougelike - Pixel Dungeon. Ta gra jest tak wkurwiająca ( i przez co wciąga), że kiedy jesteśmy już bliscy końca gry umieramy, to musimy zaczynać wszystko od nowa... Jednak żadna gra jak ta mnie nie wciągnęła na androsyfie.
Polecam emulator gameboya albo snesa i napieprzanie w stare rpgi.
Knights of Pen & Paper.
Talisman.