Witam chciałbym się dowiedzieć coś na temat war golemów ile się płaci,czy trzeba mieć coś zrobione,jak tam dojść i wgl proszę o informacje z góry dzięki.
Wersja do druku
Witam chciałbym się dowiedzieć coś na temat war golemów ile się płaci,czy trzeba mieć coś zrobione,jak tam dojść i wgl proszę o informacje z góry dzięki.
4 (?) gear wheel na każde wejście
To są war golemy pod workerami na yala, płaci się 4 śruby chyba gear wheel jest to 3 resp od lewej tak jakby.
Dodam ze zeby sie dostac trzeba kliknac na maszyne odpowiednio czy chcesz na lewe (maszyna po lewo) lub prawe (maszyna po prawo) automatycznie zabierze ci 4 gear wheel.. a i jak cie tepnie to radze nie stawac na takiej kratce obok ciebie tylko isc na resp bo wyjdziesz i juz nie wejdziesz bez gear wheeli
a jeszcze 1 pytanie jak wygląda na aurorze?
z tego co przeczytałem są 2 respy płatne,myślicie że bd wolne w jakich godzinach mogę być wolne?
i bd śmigać 112rp i 90 ek damy radę?wiadomo z walami expimy.
Musiscie tam mocno uwazac ;d
no dosyc trzeba, ale najgorzej nie bedzie jak ostroznie pojdziecie.
Czesto po 2 golemy, moga tez wyskakiwac po 3.
Lepiej w sumie by było iśc na ten free respawn.
Tam jest duzo miejsc gdzie mozna bic po 1.. i na lewych i na prawych ale jestem na 100% pewny ze beda zajete przez boty ktore nawet listow nie stawiaja i maja wyje*ane chociaz jak jestescie we dwoch i po 1 chcecie bic to szykujcie sie na bicie bez energy walla w drzwiach ^^