siema dawno nie gralem w tibie, zrobilem sobie knighta 8lv 15/15, widziałem na ssach ze duzo ludzi skilluje na Mad Sheep'ach, na czym to polega? 8smy kina sobie poradzi? gdzie go znajdę?
Wersja do druku
siema dawno nie gralem w tibie, zrobilem sobie knighta 8lv 15/15, widziałem na ssach ze duzo ludzi skilluje na Mad Sheep'ach, na czym to polega? 8smy kina sobie poradzi? gdzie go znajdę?
Nigdy na tym nie skillowalem ale z tego co słyszałem to najlepiej jest miec 10 lvl i broń na 70. Tak, żeby bardzo mało HP mu zabierać.
Kup sobie w cholerę spellwandow póki npc hoaxette jest w thais, broń na 70 lv, idź w odludne miejsce, lurnij 1 potwora, wyczaruj owce z różdżki, zaatakuj i włącz anty kick na bocie, ewentualnie fishing i spell caster ^^
Drogi użytkowniku X4i każdy woli skillować od tego roku normalnie na potworach a nie na mad sheepie. Nie wiem czemu lecz wiem, manualne skillowanie jest lepsze. Ew. expij tam gdzie masz najwiecej golda, przy okazji wleci ci skill.
@up. Bzdury xd. Jak chcesz to skilluj tak manualnie, jedynie musisz wydać ok. 30k
mad sheep skill trenig bardzo dobra opcja łatwisz bota do trenig magic lvl i afk ;)
i stoisz 24h afk ;) moj zdaniem to slim cz monster cz pvp trenig to przeszłość i stare czasy !
Spellwand 300-400gp
Axe 30k +
sword 30k +
club do 20k +
ja w 2 tygodnie mam skile 85/85 tylko że na stop po ess był stawiany ;)