Ktoś się orientuje kiedy można zebrać następną próbkę griffinclawa?
"You just collected a fragile griffinclaw. At least wait for the rest of the plant to recover a bit before gathering more."
Wersja do druku
Ktoś się orientuje kiedy można zebrać następną próbkę griffinclawa?
"You just collected a fragile griffinclaw. At least wait for the rest of the plant to recover a bit before gathering more."
coś kiedyś czytałem że na początku miesiąca każdego sie respi ale czy to prawda to nie wiem ;p
Chodzi mi o to że przedchwila zebralem próbke i kiedy bede mogl zebrac drugą
bodajże możesz zebrać tyle próbek ile masz pustych botanistów ;]
...
heheh to nie wiem ;d
po 1h czekania nadal nie można wziąść więc poddaje sie
obecnie wszystko daily, czego nie zapomnieli resetuje się co 20h
Pozwolę Sobie, że Ci pomogę. Kilka znalezionych informacji w internetach o kwiatku.
1. "Flower is dry and you can't get it. You have to find the way to water it .It probably blooms at night about 12:00pm, or 00:00. You may need to use an item to check the Tibia time."
2. "Protip: jak masz low chara z boss pointem i ciężko byłoby na nargor, to kwiatek też jest w boss roomie u Deathbine" - Post użytkownika torg.pl "Black Dragon".
(http://torg.pl/showthread.php?437515...finclaw-flower)
3. "Daty tez wg mnie nie są pewne, bo resp kwiatka jest NIEREGULARNY. Wiec warto odzwiedzac nargor pare razy dziennie przez najblizsze miesiace. Wg mnie nie respi sie raz w miesiacu, moze to byc raz na tydzien, moze tez raz na pol roku - nie ma reguły." - Post użytkownika torg.pl "WiesniackiWiesiu "