Nieaktualne!
Wersja do druku
Nieaktualne!
Odświeżam!
Odświeżam.
Odświeżam ;)
Odświeżam!
Recovery key: Musi być możliwość zamówienia confirmation keya na Twój adres. Jeśli dane nie są na Ciebie, nie pisz.
o co tu chodzi ? sprzedalem ~10 kont na ktorych jeszcze dane nie byly moje i zadnych problemow, dlaczego koniecznie dane musza byc na sprzedajacego ? Przeciez jak ktos cie haknie to nie bedziesz dochodzil kto taki tylko bedziesz zadal zwrotu od tego, od kogo kupiles jak mozesz odpisz na PW bo naprawde jestem ciekawy dlaczego koniecznie dane musza byc zmienione (argument z conf. keyem do mnie nie trafia bo mozna go zamowic - oczywiscie wszystko zalezy od kogo sie kupuje :)
Ps. nic nie mam na sprzedaz i nic nie sprzedaje :)
@nikt_wazny ;
Miałem już jedną niemiłą sytuację w której kupiłem postać od kogoś kto kupił ją niedawno jeszcze od kogoś innego. Sprzedający wyparł się sprawy, na policji sprawa trwała naprawdę długo....
Niby odpowiada sprzedający ale uwierz mi że problemów jest dużo więcej jeśli dane nie są na sprzedającego tylko jeszcze na kogoś innego. Wolę mieć pewność kto, co i jak. Łatwiej dochodzić swoich praw w razie co. Polaczki nauczyły mnie ostrożności.
Ja to widzę tak, gdybym sprzedał konto i potem kupującego ktoś by okradł i ten by do mnie z pyskiem wyskoczył a ja bym był w 100% pewny, że to nie ja to raczej bym pieniędzy nikomu nie oddał.
Tyle, że tego i tego raczej nikomu nie udowodnisz, więc sprzedawane byłoby niepewne konto a ludzie w wałka robią za mniej.
Wyciągnąłeś mi to z ust :P
Nieaktualne ;)