...ale zna ktoś stronę gdzie można oglądać(nie-ściągać) seriale za darmo w hd? :P Noobroom by się nadał ale tam tylko filmy za free, a do seriali trzeba premium.
Wersja do druku
...ale zna ktoś stronę gdzie można oglądać(nie-ściągać) seriale za darmo w hd? :P Noobroom by się nadał ale tam tylko filmy za free, a do seriali trzeba premium.
zalukaj.tv? kinoman.tv? moze nie sa w hd, ale sa :P
Za darmo raczej nie znajdziesz takich rzeczy, polecam na zatokę piratów zaglądać, też będąc leniem szukałem tego rozwiązania onlajn+hd, ale torrent jednak lepszy.
seans24.pl sprawdz
sciagaj z torrentow i tyle, na streamach zawsze bedziesz miał to przemielone jakims słabym kodekiem, zeby mniej transferu zżerało / nie buferowało.
odkad zaczalem kilka seriali ogladac w 1080p ciezko mi patrzeć na 720p :P a co dopiero jakies xvidy
plus jeden,
Jeśli ktoś się boi policji itd to chyba jedyne przypadki o jakich słyszałem to ściąganie polskich filmów niedługo po ich premierze, no i muzyki. I co do filmów to się tyczy raczej polskich trackerów.
Sam ściagam jak leci, seeduje w ilościach masakrycznych i zero fucks given
@up
Tak, ale ściągając z torrentów seedujesz też innym i to już jest udostępnianie, no chyba że upload sobie przytniesz do 0 kbps xD
Chodzi tu właśnie o to udostępnianie.
Jak kiedyś miałem beznadziejnego neta, to właśnie ustawiałem upload na poziomie 5kb/s (mniejszego nie mogłem xd) i normalnie ściągało wszystko. A tym 5kb/s to raczej nie wyślesz na tyle dużo żeby przyciągnąć czyjąś uwagę nawet z monitorowanych torrentów.
jak ja ustawialem 5kb uploadu to mi rowniez spadal download : /