-
125 ek
Witam wrocilem do tibi po 2 letniej przerwie, aktualnie posiadam 155 rp oraz 125 ek ktorego chcialbym podexpic bo palek jak to palek nudny po jakims czasie. Wiec sprawa wyglada nastepujaco mam na wydanie na niego ok 700k, poradzcie co kupic i gdzie w miare moge poexpic bez wiekszego waste biorac pod uwage ze te 700k prawie w calosci bedzie trzeba wydac na eq (tak gram ze swordem :< ) Z przegladania forum widze ze wyrmy sa obiecujace natomiast rodzi sie pytanie czy z Magic Swordem/Crystalline Swordem dam rade czy lepszy bedzie jednak Avenger?. Bic po 1 czy po 2-3 z exori. Gram na no-pvp wiec sea serpenty odpadaja jak i brimstone na parnych polach. Pozdrawiam
-
zao helmet, prismatic armor, mms, sov, drakenki albo boh i guardian boots, dwarven legs, p ammy
najlepszą opcją są yielothaxy na tym lvl jeśli chodzi o exp, powinno się zwracać też
jak chcesz zarobić kasę to możesz coś innego bić po 1, bo yielothaxy to bije się po 3-6
-
Tak więc możesz bić:
werewolfy (niewielkie waste bądź profit, exp dobry)
wyrmy (bijąc po 1 będzie przeważnie profit, bijąc po 3+ zazwyczaj waste, jednak exp bardzo dobry, exori+min+gran)
yielothaxy (znakomity exp)
hellspawny z edem
war golemy z edem
nie wiem jak jest teraz, kiedyś 100 ekiem biegałem po Hive bijąc te słabsze potworki, exp przyzwoity, zazwyczaj profit
hydry tahalu (chyba tak to się pisze, ale lepiej od 130)
gsy (forbidden lands, goroma)
nightmary
-
*Nie jestem za bardzo obeznany w nowych potworkach, gdzie te werewolfy bic? Na wikipedi sa wymienione na vengoth castle+werewolf cave. Na ktory resp sie wybrac na poczatek?bic po 1 czy po kilka z exori?
*Wyrmy strasznie wieja nuda
*Yielothaxy dzis oblecialem swietna miejscowka ale 4-5 300+ ek siedzi caly dzien i ciezko o dobry exp
*Poki co za maly lvl na helle bo nie ustoje z 6-7 hellami wiec raczej malo kto bedzie chetny
*Hydry srednio mi sie widza jesli chodzi o moj dmg aktualnie mam 104 sworda i hity z avengera/SOV'a nie zachwycaja na tyle zebym myslal o biciu hydr bez wiekszego waste
-
zawolaj kolege eda i bij mury na nizszych poziomach
-
nie opłaca się iść na mury 125 knajtem nawet na samym dole, przecież on huja weźmie a nie lur a bić pojedyńcze to ed może sam