Siemanko!
Niestety pacca kupię dopiero jutro/pojutrze więc na razie :
Serwer : Aurora
Załącznik 310790
////Edit 20/04
Podpinam tu moją gildię.
Wersja do druku
Siemanko!
Niestety pacca kupię dopiero jutro/pojutrze więc na razie :
Serwer : Aurora
Załącznik 310790
////Edit 20/04
Podpinam tu moją gildię.
Ciekawy pomysł, ale ciekaw czy wypali. Osobiście jestem zwolennikiem zwykłego klienta :D Powodzenia
a to nie jest przypadkiem tak, że jak flash player ulegnie awarii (kiedyś to było dość częste) to ten klient przestaje działać?
Wczoraj grałem około 3-4 godzin i nie miałem żadnego crashu. Tak samo jak na normalnym kliencie może się coś stać ^^
Chociaż nie wykluczone że tak to działa jeżeli klient jest oparty na flashu ;p
@@po prawie 30minutach ;c
Załącznik 310802
flash na małych monitorach jest fatalny.
Pewnie tak
Załącznik 310804
Myślałem o flashu, bo można zbindować chyba wszystkie klawisze, ale byłaby lipa z leczeniem samemu.
wbilem na flashu z 65 lvli czy coś i ani jednej awarii. najwazniejsze to używać firefoxa, najlepiej profilu bez zapisywanej historii, rozszerzeń i w ogóle stworzonego tylko do tego. oczywiście wiadomo, żadnych zabaw w oglądanie 15 jutubow na raz itp
also, o ile jeszcze sobie wyobrażam przechodzenie rooka na starym kliencie, to nawet facc pally bez flasha mnie boli. a pg jak wchodzi to marzenie... ustawilem sobie z pomocą x-mouse button control rolę na nastepny/poprzedni cel, klik w zaleznosc od potrzeb firewall, użycie noża, kolka, na sorcu powiedzmy gfb with cross~ i leeeeciiiii jak szalony. jak będę na kompie mogę pokazać efekty :p
http://jjzakius.tk/shared/flashy.png
jeszcze na integrze celerona g530 :p
nie tyle co przesunął to usunął ten z lewej a z prawej dodał jeden
robi się to strzałkami przy bokach ekranu
@up, thx boy
W czwartek musi wlecieć pacc, 2h+ czekania to za dużo.
ustawilem tak bo raz: tibia zawsze miała eq z prawej, dwa: im bardziej z lewej ekran gry tym bliżej środka mojego pola widzenia, trzy: otwieram moba tuż obok bp na loot :p (przenoszę bp na loot, to ten z 8 bp, pierwszy na stackable, dalej na gold a od ostatniego lece w tył z grubym lootem,na lewy panel, a containery mam przyisane do prawego. każda taka glupota przekłada się na xp i kasę)
bang!
Załącznik 310821
wygodnie Ci się gra na takim małym okienku? ;c