Ostatnio z odtwarzacza korzystałem jak jeszcze Winamp był popularny. Teraz potrzebuję czegoś lekkiego, małego, bez zbędnych bajerów, ma po prostu odtwarzać muzykę. Coś?
I żeby działał na Win 8.
Wersja do druku
Ostatnio z odtwarzacza korzystałem jak jeszcze Winamp był popularny. Teraz potrzebuję czegoś lekkiego, małego, bez zbędnych bajerów, ma po prostu odtwarzać muzykę. Coś?
I żeby działał na Win 8.
Foobar, out of the box bardzo prosty player, w razie porzeby pozwala się niemal dowolnie konfigurowac i staje się potężnym narzędziem d zarządzania nawet bardzo obszernymi bibliotekami.
Boom player: wybierasz płytę lub folder i leci, coś rownie praktycznego co winamp (miało toto niby bibliotekę, ale było dobre jako odtwarzacz płyt najwyżej)
Clementine
Ściągnąłem tego foobara, czegoś takiego potrzebowałem. Dzięki.
Możesz jeszcze oblookać iTunes, bardzo dobrze mi się z niego słucha + samemu ściąga covery i współpracuje z apkami takimi jak np. last.fm.
no to boom :D
ale jak masz foobara to może i dobrze, bo jak urosną wymagania to je spełni
ofc Aimp tez fajny, ja do ogolnego sluchania muzyki/teledyskow/ogladania filmow uzywam PotPlayer
Spotify.
Streaming > trzymanie muzyki na dysku.
Tylko premium 20zl/mies, ale i tak najlepsze rozwiązanie.
To chyba dla każdego inaczej nie, ale dla mnie osobiscie też Streaming > dysk, po prostu jest przyjemniej, na dysku masz ograniczoną liczbe utworów. 300 ? 1000 ? dla wariatów 10000, a na spotify masz ponad 12 milionów utworów które możesz sobie ssłuchać kiedy chcesz, mówissz sobie o dziś posłucham bluesa to nie wbijasz w google "Keb`Mo - peb.pl" albo chomikuj.pl blues zeby sciagnac tylko przesłuchujesz i tyle. Osobiście polecam Spotify, Deezer, WiMP :p
jestę wariatę
a połowy mojej biblioteki nie, przynajmniej
poza tym, nie wszędzie mam zasięg, nie mam spocka na j2me, nie mam nieograniczonej przepustowości łącza, nie mam wystarczającej przepustowości łącza mobilnego, nie mam nieograniczonego transferu mobilnego, nie mam normalnego odtwarzacza do dosłownie ŻADNEJ z tych usług
jak masz własny serwer i tylko po domu się bujasz to streamowanie z niego jest spoko, temu nie przeczę