Hej,
znacie może jakieś mocne 2.1 do kompa, ew do zabrania ze soba na jakies wyjazdy (domki itd). Cos mocnego, co pojdzie na telefonie/mp3/ipodzie.
Cena do 300/400 max 500 jak kozackie.
Wersja do druku
Hej,
znacie może jakieś mocne 2.1 do kompa, ew do zabrania ze soba na jakies wyjazdy (domki itd). Cos mocnego, co pojdzie na telefonie/mp3/ipodzie.
Cena do 300/400 max 500 jak kozackie.
iBox
polecam w chuj, są małe ale baardzo silne. już niejedną imprezę na nich zrobiłem.
Mam microlab 7c kupiłem parę miesięcy temu bo mi torg doradził i są zajebiste jak puszcze na full to idą czysto i mnie słychać 4 działki dalej (sprawdzałem).
MICROLAB SOLO 6C
2.1 a dobre to dwie różne rzeczy, /temat
To nie chodzi o to, że ja Ci nie wierzę, bo jak jest klimat i dobra ekipa to rozkręcisz imprezę nawet przy muzyce z telefonu ; d Chodzi raczej o to, że to nie są głośniki typowo imprezowe i jak autor szuka czegoś mocnego w przedziale cenowym 300-500, to proponowanie tych słabych głośników typowo komputerowych za 100,- raczej nie jest tym czego oczekuje ; d No offense.
http://www.amazon.com/Logitech-Z-230.../dp/B0002SQ2P2
mam takie, polecam, tuba miecie jak ja pierdziele
i na amazonie używki od 170 dolcow
Jest sens kupowac solo 6c do laptopa gdzie mam zintegrowana karte? Ewentualnie moglbym dokupic jakas zewnetrzna.
I czytalem ze w tych glosnikach sa slyszalne szumy podczas stanu spoczynku.