Gdzie byście polecili expić 47 RP
skille 90/73
pal arm, p ammy, zao helm, b legi, boszki, softy, demonka
enchanted speary, royalki, mam hornbowa i elvish bowa
dużo hajsu na expienie (ale miło by było również na 0 wychodzić ;d)
pacc oczywiscie jest
Wersja do druku
Gdzie byście polecili expić 47 RP
skille 90/73
pal arm, p ammy, zao helm, b legi, boszki, softy, demonka
enchanted speary, royalki, mam hornbowa i elvish bowa
dużo hajsu na expienie (ale miło by było również na 0 wychodzić ;d)
pacc oczywiscie jest
Dobij 50 lvl byle gdzie gdzie i lecisz na watery w ph
a z czego korzystać?
rs/ench i demonka czy hornbow i onyxy
A ja ci odradzam watery... lec szybko dobic 50lv na jakis dragach/bog raiderach (robson lub yala alchemist) na composite hornbowa i lec na lizardy parne pola albo wyrmy lb do 70lv na drill bolty potem bij choseny na fire wallu w temple of eq~ do jakies 120lv nawet mozesz tam biegac albo i dluzej stamine premium mozesz wastowac na dlach darashia (waste styl3) albo na dlach na zao ktoras skalke sobie wybierz nie expilem tam ale widzialem rpkow co mieli niezly exp ale mega waste chyba ze dsm/rh spadnie ale to i tak od 90lvl na crystalline arrowy
Jak ci sie nudza wyrmy/lizaki/bogi mozesz zawsze zrobic task czy dwa na crystal spiderach svar robisz 3 taski na raz csy+ice golemy+wyverny na lodowcu z onyxow i ew energy wall jak cieplo sie robi pis jol
a z kumplem 40 druidem gdzie bysmy mogli sie wspolnie wybrac?
Dragi jakies, tomby.
a wyrmy na liberty to przypadkiem nie mają bramki +60?
może mi ktoś wytłumaczyć jakieś taktyki na te wyrmy? bo jak jest full resp to na wejsciu juz mam z 20 potów w plecy, a przy lataniu po całej górce jak sie wpier*ole w drugą wyrme to zgon gwarantowany..
przy wejściu nie masz innej opcji jak zwastować troszkę potionów, gdyż nie ma tam jak biegać, ale wybijasz 4-5 wyrmów i dalej lajcik
chyba jednak sobie odpuszcze te wyrmy na razie, to jest hardkor biegać tu dla mnie na tym lvlu xd
pół godziny biegania i na oko z 4k waste bez liczenia amunicji
softy odpadają bo to gówno tak zakur*ia że bez bohów to wgl nie ma o czym gadać
poczekaj na drill bolty :P
Dlatego mowie ze 50+ na composit hornbowa zebys ten 50 wymeczyl :/ a jak nie dajesz rady to crystal spidery ci zostaja ;d i bog raidery
no wlasnie wymęczyłem ten 50 i z hornbowem ciężko jest ; /
exp fajny, jednak jeśli się wpiernicze w drugą wyrme/dostane laga to już jest ciepło ;/
to rób taski na csy/bonebeasty/mutated raty + tigery (arena - przyzwoity exp)
a wyrmy odpuść sobie do tego 60-65 lvla
dla odmiany możesz bić dragi, czy też HIVE z wallami (chyba nie przechodzą)