-
Zmiana płci za gp
Są takie oferty w ogóle? Bo nic znaleźć nie mogę :(
JESZCZE 2 PYTANIE O TASKI:
Mam już komplet pkt na przedział 80-130. Jeśli aktywowałem task na 123lev (bugi) to czy mogę skończyć go na 130+ i dostanę boss pointa? Czy ten task wygasa wraz z osiągnięciem 130 poziomu?
I druga sprawa: warto EK wziąć task na hellspawny? Jak biję z ed to czasem robię na niektórych większy dmg niż on (pojedyncze przypadki).
-
u mnie 165 cc zapraszam :)
-
Na 1 pytanie Ci nie odpowiem, kiedyś chyba można było skończyć taska jeżeli zacząłeś go wcześniej, lecz jak jest teraz, to głowy sobie uciąć nie daję.
Na 2 pytanie - Z kinem nie będziesz się bawił po jednym, czy dwa helle, tylko spore grupki. Ja expiłem i sam i z ek'iem na hellach, i mimo tego, że musiałem siohać blokera i tak wychodziłempod względem lota i expa lepiej niż gdy expiłem sam - zawsze jest różnica jak biłem po 1-2 helle sam, a 6-7 z ekiem. Pada w takim samym tempie, czyli dosyć szybko (ava + exevo gran frigo hur), a lot popłaca. + Plagi, gdzie lecą steel bootsy i hammer of wrath.
A jeśli chodzi o zmianę za gp - napisz do dowolnych skuperów gold - Sebleg, Bischop, Złotowinfo. Oni za gp Ci wszystko zamówią co chcesz. ;)