https://www.youtube.com/watch?v=IDRd3ii_Jhc
ciekawe, czy ktoś z forumowych lewaczków chciałby mieć sąsiadów cyganów xd
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=IDRd3ii_Jhc
ciekawe, czy ktoś z forumowych lewaczków chciałby mieć sąsiadów cyganów xd
boze, co za zwierzęta
nigdy nie zrozumiem z jakiej racji takie bydlo ma jakiekolwiek prawa.
Wiedziałem że to ktoś na torga wrzuci
imo paranoja
jak zobaczylem to na sadisticu to liczylem na jakis carmageddon czy cos
zawiodlem sie :(
tak się sracie, jakby polacy wszyscy byli kurwa święci. Ludzie nie porównujcie dwóch czy trzech osób do całej "populacji" cyganów.
To tak samo jakbym powiedział że w polsce są kibole i porównywał wszystkich polaków do obrazka kibola i "kto chciałby mieć sąsiada polaka" albo "jakim prawem takie bydło ma jakiekolwiek prawa"
>dwóch czy trzech osób xD
Cyganie generalnie mają instynkt, że tak się wyrażę, stadny. Jak do któregoś się ktoś doczepi (nawet słusznie) to posiłki przybędą na miejsce szybko, licznie i nie będą się patyczkować. W sumie szkoda, że wśród nas, normalnych ludzi, nie ma takiej solidarności. Z drugiej strony - u Romów przyjmuje ona postać karykaturalną (tutaj - bronienie złodzieja).
Ja dodam jeszcze, żebyście uważali bo ostatnio u mnie na wsi podobno cygani podjechali furką (poważnie, mieli samochód ;o) i zapukali do jakiejś staruszki mówiąc ze w samochodzie maja niepotrzebne ubrania i że oddadzą za darmo ale musi iść z nią bo jest mało a zaraz ktoś inny weźmie. No i ona mówi że nie chce bo ma w chuj już a oni mimo to nalegali no to poszła jedynie zobaczyć. I w tym samym momencie od tyłu domu wbiła do jej domu cyganka i zajebała kasę, biżuterię i jakieś kosmetyki :P
Jak ktoś napisał na sadolu "pewnie mają jakieś święto że wszyscy w domu a nie pracy"
Jedynym słusznym rozwiązaniem sprawy cygańskiej jest napalm.
Oni bardzo dobrze pilnują "swojego" terytorium, przypomniała mi się sytuacja gdy pracowałem na budowie i była tam ekipa wyburzeniowa i na kupe wyrzucali takie wielkie kawały gruzu i przyjeżdzała po to ciężarówka i wywozili, koparce ładowanie zajmowało koło pół godziny.
No i jest akcja my se tam robimy swoje już było popołudnie i tamta ekipa wyburzeniowa się zmyła. Podbija dwóch cyganów i się pyta czy sobie moga wziać ten gruz. Chodziło o duże kawały muru zbrojone 20 kg betonu i w tym jeden cienki drucik zbrojeniowy grubości palca no i tak leżała sobie tego cała hołda. No to my na to a bierzcie to nie nasze. No kurwa nie mineło 5 sekund przyjechali 3 transitami wyjebało się ich coś koło 30 i załadowali to prawie wszystko naraz na te transity i poszli.
xD
u mnie ci podludzie gdzies w okolicach sie zasiedlili i chyba w jakis autach czy innym guwnie mieszkaja i robia #tabor
i ida takie cwele patrze sie na nich a oni glowa w dol..
eh
z czego oni zyja w ogole?
http://www.youtube.com/watch?v=yvNB1KTT74A
@Mati123456 ;
?
i dobrze typ cwaniaczy do jakiegos cygana i mysli ze gorszy to sie wszyscy kumple zgrupowali, prawilnie za bratem :)
pozdro dla kumatych
2 fakty:
- bezrobocie wśród Romów wynosi ponad 90%, a w niektórych miejscach 100%
- nie ma w Polsce większej grupy Romów na którą nie narzekaliby okoliczni Polacy, głównie z powodu wysokiej przestępczości i gigantycznego syfu jaki tworzy ta grupa etniczna wszędzie gdzie tylko mieszka
widzieliście kiedykolwiek jakiegoś Cygana który by nie żebrał lub nie śmierdział? jeśli ktoś powie "tak" to zwracam honor