Witam chcialbym na szybko zarobic troche cc i potrzebuje jakiejs dobrej miejscowki do robienia loot bagow z np. viali, plate arm itp. Mam 150 rp(aurora) do dyspozycji wiec sporo moge zwiedzac. Z gory dziekoweczka za pomoc :D
Wersja do druku
Witam chcialbym na szybko zarobic troche cc i potrzebuje jakiejs dobrej miejscowki do robienia loot bagow z np. viali, plate arm itp. Mam 150 rp(aurora) do dyspozycji wiec sporo moge zwiedzac. Z gory dziekoweczka za pomoc :D
Parne pola, behe na cycpolis, może banuta, ghastly, fenrock dl, dara i lb wyrmy?
Sea Serpenty
Mozesz sie przebiec na Treasure Island na Zombie, duzo skryptow lootdropa tam robi z Halberd i innych gowienek
Brimstone Bugi na Keeperze
Choseny? Nie chodze tam ale wydaje mi sie ze paladyny tam niezle vialkami na ziemie sypia
ze swojego doświadczenia to ghastly, stampory, czasem drillwormy pod kazo, serpenty i meduzy wszedzie
keeper brimstone bugi u mnie na jednym stacku lezy kilkaset viali
a i do sprzedaania blisko bo chartan
gs isle (viale i itemy)
kiedyś demy yala były zasrane vialami i double axami więc możesz wpaść jak ktoś bije jak nie dasz rady sam
tylko i wyłącznie brimstone bugi najwięcej hajsu, zbierałem tam na paru serwerach ;D tak jak kolega wyżej, po kilkaset na jednym miejscu
spróbuj werewolfy flaski i pełno chain/scale/plate/bras armów
gorome polecam tam jest duzo viali i gpkow parcela mozna niedaleko wyslac
Bonebeast island pod ziemia tam gdzie Vampy i Liche sam tam robilem lootbagi (właśnie na aurorze) z viali jest tego naprawdę sporo.
Goroma serpenty, hellspawny yala, ghastly dragi.
Gdzie znajdują się te Brimstone Bugi? O jakich miejscówkach mówicie? Dam radę tam ogarniać flaski 90ek? I jakie dostępy trzeba zrobić, żeby się tam wybrać?
Jak kolega up możecie wskazać jak dojść na te brimstone bugi ?
U mnie na serverze,na souleaterach,tombach i.. windowach <tych pajaczkach smiesznych na zao> multum viali.
A gdzie na faccu można znaleźć dużo viali ?