-
Gdzie expić 12 kinem ;>
Witam.
Powiem, że dziwnie mi zakładać taki temat, bo sam mam w tej grze 11 lat doświadczenia, każdą profą 300 od zera, ale nie pamiętam czasów kiedy grałem na faccu kinem i to low lvlem.
Teraz wracam do gry od początku, obecnie na faccu.
Więc tak:
Knight 12lvl
Orcish axe (ograniczenia lvlowe nawet na dwarven axe)
DSM, GOLDEN LEGS, BOH, ZAO HELMET, DEMON SHIELD, PLATINIUM AMULET i 60k kasy.
Skille 91/91, mlvl 1 ;d
Proponować, aby szybki exp
-
Roty & Dwarfy --> Cyclopy --> Guardy/Orki --> Dragi/POH
Moze jakies Drillwormy na wyzszym lvlu.
-
Drillwormy to jak będzie gsy z palcem w tylku bić dopiero, roty i carriony, dwarfy dobra sprawa, corymy jeśli jakimś cudem nie ma botów później albo of ze stealthami (chociaż bez postmana smutno może być). Ogólnie na ten lvl to na faccu niewiele się zmienia, ewentualnie nowe veno, ale zależy gdzie jestes, zanim dobiegniesz to lvl wpadnie albo i dwa :p
-
Cyce mocno -> corymy
Możesz cyce na stealth ringu bić jak masz kasę, chociaż myślę że z takim eq/skillami nie powinny być problemów bez.
@down
Szansa że gl nie jest zabocony jest naprawdę mała. No, chyba że gra na świecie z 100-200 ludzi online, to może.
-
Jeżeli nie zabocone to ghoust land. Na tym lvlu bdb exp
-
Proponuję iść na dwarfy tak do 20, biegając na tych poziomach gdzie soldki szybko wbijesz 20. Potem możesz spróbować na deeplingach, dobry exp jak i kasa.
-
Możliwe, że dostane od kolegi dzisiaj prem scrolla - na pacc co polecacie?
Na tarantule taski chyba za wcześnie, poczekać lepiej do dwarven/knight axe.
Jakieś propozycje?
-
Możesz robić taski na krokodyle. Wbijesz kilka lvli a i pkt zarobisz. Co do loota to jest mizerny ;p
-
tak jak kolega wyżej napisał, zacznij od krokodyli, następnie tarantule ( na początku możesz z stealth ringiem), następnie carniphile i cyklopy na mistrock poźniej już masz więcej możliwości.. barby, dragi, orc fortess
powodzenia
-
Na pacc to zacznij taski, na początke krokodylki. Taski proponuję robić tak długo aż się znudzą i jeszcze dłużej, z taskowych potworków jest dość dobry exp jak i profit + boss. Boss pointy odkładaj sobie na jakieś lepsze bossy, na tym lvlu to najlepiej na bossa ancientow albo bonebeastów. (do 80 chyba musisz wykorzystac te boss pointy co teraz uzbierasz)