65rp 90/75
w których miejscach można najwięcej zarobić, gdyż w banku pustki, a nie mam kompletnie pomysłu
zależy mi na jak największym proficie
n-pvp
Wersja do druku
65rp 90/75
w których miejscach można najwięcej zarobić, gdyż w banku pustki, a nie mam kompletnie pomysłu
zależy mi na jak największym proficie
n-pvp
Dragi, jak masz farta to jakieś magiciany.
Moze mutated raty z taskami, albo jakies lizaki powoli.
Zawsze zostają mutated humany z rsów :P Z każdego kilkadziesiąt gp, a na strzała czy dwa leci. No i mutated flash prawie z każdego.
Warto ;)
Aby bramy w Yalahar mieć zrobione, bo latać naokoło ciągle to za dużo bawienia się ;p
Carniphilie też możesz bić, kiedyś to biłem też manualnie dla hajsu to nawet często leciały marchewy na patyku.
ale chcesz hajs, czy hajs + exp
Idź na watery, posiedź z 15lvli, szybko wpadnie i bank trochę się uzupełni.
Ja akurat za bardzo ci nie powiem, bo jak miałem taki lvl to było świeżo po wprowadzeniu yala
Ile u ciebie stoją spider silki, bo jeżeli są w miarę drogie to idź rób taski na crystal spidery, bo u mnie np 1,5k kosztują to się nie opyla. Do tego taki solidny i pewny profit to te mutated humany, ale tam nie możesz liczyć na rare dropa więc profit jest średni. Pewnie dragi yala i dara zabocone, ale sprawdzaj, bo jak będzie jakiś cave wolny to tam siadaj i tłucz z rsów.
Do tego tomby za tp, of z lootbagiem.
Albo jest jeszcze opcja, żebyś robił wszystkie możliwe taski i nazbierał jak najwięcej możesz boss pointsów i poubijał fleshcrawlera-przeciętnie z jednego na 3 spada brocha, przy okazji na tasku na bb świetną kasę powinieneś zrobić, ale musisz odblokować dostęp na ramoe.
@Uhuhany ;
no właśnie watery często zajęte, a zależy mi wyłącznie na hajsie, bo gdzie expić to wiem, ale żeby jakiś solidny profit był, to już nie bardzo :D
Coooooo?!?!?!?!
Ja pamiętam jak były taski jeszcze to był jeden z lepszych expów i profitów dla 50-80lvla palka.
Wszystkie te lvle tam wbiłem, obłowiłem się niesamowicie i wbiłem wszystkie punkty taskowe (nie było ograniczeń ilości wzięcia 1 taska)
Bijesz z flash arrows, bierzesz wędkę.
Nie chcę kłamać, bo nawet nie pamiętam ile to było lat temu ale tych perełek to na bank z 200 wyniosłem przez te levele (=600k)
Teraz gra się zmieniła i o wiele łatwiej o profit, więc pewnie te liczby nie powalają.
no tak, ze spearow. Nie ma hajsu przeciez wiec nie stac go na amunicje ktora moze mu sie nie zwrocic. Speary to grosze biorac pod uwage to ze enchanty sobie moze sam zrobic.
dobra panowie, stan banku: 0
gdzie teraz zrobię na szybko ~50k z enchantów (mam ich troszkę), bo naprawdę nie mam jak już expić xd
culty yala z enchantow zawsze na propsie
wyrmy lb wyrmy drefia
to samo pytanie mniej wiecej tylko 109 pal, skille 95 + ity=99. Exp nie wazny ale profit ma byc wymaksowany. I na jaki moge liczyć