Witam, mój znajomy nie dostał vouchera nawet tych 5 dni i tu jest pytanie dlaczego nie dostał vouchera?
Nie wykorzystał go wczesniej nie ma nawet zakładki z vocheren na tibia.com
Wersja do druku
Witam, mój znajomy nie dostał vouchera nawet tych 5 dni i tu jest pytanie dlaczego nie dostał vouchera?
Nie wykorzystał go wczesniej nie ma nawet zakładki z vocheren na tibia.com
poprostu pewnie nie logowal na postac/konto w czasie w ktorym byly te problemy tez nie dostalem na kilku kontach
albo założył konto po tych kickach i myśli że każdy dostał co nawet nie miał konta;d.
Konto założone w 2011, ja prawie przez okres za który był vocher się nie logowałem tak zobaczyć ceny scrolli i dostałem.
A gdzie ta zakładka powinna się znajdować? I co to za voucher?
to może cie omineło, nic nie zdziałasz.
@Shilen ;
voucher na exp podwójny, jak go nie masz gdy logujesz sie na tibia.com to raczej nie dostałeś, bo powinieneś odrazu zauważyć
Voucher dostalo kazde konto, ktore bylo zalozone przed rozpoczeciem lagow na serwerach.
Konta, na ktorych sie nie logowales dostaly po 5 dni, a te, ktore byly uzywane podczas kickow dostaly dluzszy.
Nie tylko exp wiekszy, ale tez skill podwojny byl. Oczywiscie nie musiales go uzyc na expa, bo moznabylo go zamienic na premium voucher, wtedy dostawales dni pacca.
Ja pacca nie mialem, a dostalem 47 dni vouchera.
EDIT:
Sory, chyba z tydzien przed koncem lagow kupilem pacca, ale wczesniej z 3 tygodnie hajs zbieralem na scrolle.
@zbajgii
Twoja teoria troszkę dupy dała, bo ja nic nie dostałem mimo że mam aktywne konto (edit: od 2-3 lat) :/
No ja mialem konta nieaktywne z 8 lvlami i dostalem na kazdym 5 dni vouchera.
Jest sens pisać gdzieś na ich forum żeby naprawili swoje przeoczenie i mi dali? xD
Vouchery były rozdawane w okresie lagów które LOGOWAŁY się na którąś z postaci na koncie. Nie ważne, czy konto powstało tydzień czy rok przed lagami. Co do długości vouchera to PACC'e dostawały 47dni vouchera (mogły się zalogować nawet tylko 1 raz podczas tych lagów) a FACC dostawał 5dni vouchera (również wystarczyło zalogować się chociaż raz na którejś z postaci na koncie)