-
50 rp taski/exp
Witam, kompletnie nie wiem gdzie expić (palkiem nie grałem od ~2 lat)
skille 90/75
eq: dobre, softy są
mam problem, gdyż nie wiem które taski opłaca się robić palkiem, oraz w jakich miejscach osiągnę dobry exp, nie wiem również z czego bić dane potwory
miło widziane propozycje expowisk z dużym expem i niewielkim waste
-
na ten lv najlepszy task to chyba bb na wyspie
jeśli masz postmana to pakujesz p army do bp i wysyłasz - spoko kasa wtedy jest
ew ice golemy ale z tego mało loota
-
moim zdaniem :
jesli upierasz sie na taski - ramoa, czyli bb island jak 2fast napisal. Jesli chodzi o bronie to na royalkach bedziesz wolniej bil i wieczny profit a z enchanted spearami tez na plus wychodzilem na gorszych skillach. Więc luźno. Ja bym enchanted brał bo wygodniej tam jest (tylko sobie obczaj że watery sa na poludniu wyspy i w nie nie wbijaj bo bez tego garnka na glowe mega pizdy sie zbiera a szkoda capa)
bedziesz ze 160k/h miał - ja tyle robilem wycinając kości obsidian knifem i zbierając caly loot - podejrzewam ze i pod 200 mozna cisnąć bez tego
jesli bys odpuscil taski/zrobisz juz 3 to mozesz tez cisnąć culty na goromie, exp moze byc troche lepszy , tam najwygodniej jest bić z composite hornbow +onyxy
ale to szybko pojdzie, a na 70 mozesz isc na dle darashie / wyrmy liberty / hydry talahu z drillami i pewnie na zao też ale to ja już nic nie wiem