-
Internet w telefonie.
Czy waszym zdaniem pakiet 100mb do sporadycznego uzywania w telefonie to duzo czy mało ?
Jezeli dany pakiet sie skonczy, moze internet sie rozlaczyc, aby mi kasy nie zezarlo ?
@ teraz zauwazylem inny temat na temat telefonow komorkowych, proszę o przeniesienie . - zrobione - Vadim
-
Mało, bardzo mało. Zwłaszcza jeśli planujesz korzystać z przeglądarki.
-
zalezy od telefonu, u mnie w LG L7 da sie ustawic kiedy ma sie pojawic ostrzezenie przed wykorzystaniem pakietu i kiedy ma sie wylaczyc sam internet:)
-
@Przemo13061995
no niestety chodzi mi o to, bo na tych wykładach już nie potrafie usiedzieć, a gry już mi się znudziły :D
-
Wszystko zależy od tego co chcesz tam oglądać i jak użytkujesz telefon. Bo po wyłączeniu obrazków to 100mb może Ci starczyć na jeden dzień jak i równie dobrze na 1-2 tygodnie. Moim zdaniem lepiej zainteresuj się aero2 albo ofertą, gdzie net po przekroczeniu pakietu nadal działa ale wolniej(Np. Play).
-
Jak mialem 100 to starczalo na opere mini bez obrazkow, face i gg spokojnie, a go nie oszczedzalem
-
Mi na facebookowy messanger 100mb to chyba na miesiąc wystarcza (chociaż mam 500mb do wykorzystania) + do tego aktualizację z WoT assisant, to z 1mb/2-3 dni. Więc do pisania na Facebooku wystarczy, do przeglądania internetu, a tym bardziej oglądania coś na youtube... No... Myślę, że 20 sec w HD oglądniesz, i z 2 min zwykłego również :].
-
Dobrze zakodowane 720p to jakieś 250-400mb/25min, yt pewnie ma trochę wyzsze bitrate, niż mozna uzyskac odbierając ustawienia do konkretnego materiału. To tak co do @up