Witam. Szukam owego programu ktory pozwoli mi normalnie funkcjonowac na komputerze, jednak w jednym procesie (np. grze) bedzie symulowal on wciskanie "spacji". Najlepiej aby nie przeszkadzal mi w innych czynnosciach. Z gory dzieki
Wersja do druku
Witam. Szukam owego programu ktory pozwoli mi normalnie funkcjonowac na komputerze, jednak w jednym procesie (np. grze) bedzie symulowal on wciskanie "spacji". Najlepiej aby nie przeszkadzal mi w innych czynnosciach. Z gory dzieki
a co jesli nie mam pojecia o programowaniu? jak ustawic aby trzymal wcisnieta spacje dla programu X?
tylko chodzilo mi bardziej o program ktory uzyje i nie bedzie mi przeszkadzal w niczym innym. jesli uzyje takiego auto clickera to calego kompa nie moge uzywac, a to co chce ma dzialac tylko na jeden program a na reszte nie :P
auto it > controlsend
sorki nie rozumiem nic ;D moglby mi ktos napisac jakis prosty skrypt aby program wciskal spacje dla danego prozesu? :D
Bazując na jakimś przykładzie z neta.
@Master of the Xantera ;Kod:Example()
Func Example()
Local $hWnd = WinWait("dreamseeker", "", 10)
While 1
; Wait for 2 seconds.
Sleep(2000)
ControlSend($hWnd, "", "Edit1", " ")
WEnd
EndFunc
Spróbuj odpalić odpalić ten program, a później ten skrypt. Powinien co dwie sekundy wciskać spację.
nadal nie ogarniam :s program exe nazywa sie dreamseeker.exe , sorry wogole nie kminie nic z tego xD nie musi byc spacja , moze byc kazdy inny guzik
@Absherr ;
nie dziala nic ;//
oo zadzialalo, kliknol raz :P problem w tym, ze musze patrzec na te okno, a powinien "klikac" jak przegladam np. strone internetowa :P
@Absherr ;