-
pal i druid - co huncic
witam
108 rp skille 97 z itemami i druid 74 z niezlym mlvlem
co mogą razem pohuncić żeby było wesoło? może być lekki waste, chodzi bardziej o fun niż exp/profit. Blokera na chwile obecną nie ma, ale jak by byl to 107 EK z niezlymi skillami i eq - to samo pytanie
oprócz tego, chociaż wiem, że to dość indywidualna kwestia, ale gdzie można się pobawić pallem solo? zao musze dokończyć q a teraz mi się nie chce, a farmić DLi na darashii nie ma sensu. Nie gram wystarczająco dużo, żeby mój lvl miał większe znaczenie, pvp na moim serwerze jest zdominowane przez 2 brazolskie gildie, poza tym pvp gram raczej słabo.
# down
80 shielda i eq tak sredniawo z dupy na blokanie mam. Na hellspawny styknie w sumie, na demce nie ma szans
na helach robimy tak ze ja mam go zagrowanego na siebie i sobie z nim biegam a druid siocha i runami klepie
-
Jaki def na palu? Palem możesz bloczyć.
Możecie sobie pobić hele, demony np
-
Możecie dla kasy na war golemach na pewno po 2 MOŻE 3 powinieneś ustać, druid z runek klepie i leczy ty asski w łapie i blokujesz, ewentualnie po jednym na ene fieldach.
Dla expa trochę harkorowo to możecie razem na jakieś dle albo frosty, ze 4 powinieneś ustać, mas sany i ava/thundery druid i powinno być, tylko nie wiem ile ustoisz.
Hele też jak kolega wyżej napisał.
Dla fanu na pewno też wrl możecie bić, tylko trochę długa droga, a na yala soile trzeba czy coś.
Destro na kopach? Ewentualnie na yalahar tam na alchemicznej też powinno być ok dla profitu. Raczej po 1/2 max na sobie powinieneś mieć.
Może choseny też jak skończysz tam farmine questa i reszte, po 3 i ava/mas sany powinno być ok i z expem i z profitem.
To mi póki co na myśl przychodzi.