-
Źródło ebooków pdf mobi
Skąd bierzecie ebooki w mobi albo pdf z neta. Wiem, że to może nie do końca jest legalne dlatego pewnie łamie regulamin forum, jak tak no to cóż :D. Nie moge znaleźć niektórych wg. mnie interesujących książek w mobi na chomikuj, są może źródła jakieś bardziej undergroundowe z któych nie jest wszystko co chwilę usuwane?
Interesuje mnie np. książka:
Krwawy południk Cormac McCarthy
PRAWDZIWA HISTORIA INKWIZYCJI Rino Cammileri
-
-
No na darkwarez 2 tych ebooków nei ma, owszem dość popularne i takie przeznaczone dla masowego widza, rozrywkowe są, czyli np. wiedźmin, igrzyska śmierci, harry potter, achaja, fantastyka przeróżna. Jednak jak chce znaleźć coś na pograniczu powieści historycznej, dokumentu, pamiętników to bardzo ciężko to znaleźć ( patrz 2 przykłady w temacie ).
-
Ebookgigs tam też jest sporo tytułów. Jakbyś skusił się na premium to możesz sharnąć ;d
-
torrenty, masz całe paczki ebooków po kilka gb i jest w czym wybierać
-
Jeżeli są to strikte nowe książki to może ich po prostu nie być na "internetach". Dalej sprawą jest, że na format .mobi możesz sobie sam przerobić z pdf'a programem Calibre jest on dosyć prosty i jasny w obsłudze więc nie powinieneś mieć problemów :). Ja często jak już mam pdf'a przerabiam sobie książki bo nie wszystko jest w .mobi