Tak jak w temacie. Jak się nazywała apka, co pokazywała jaki dystans i gdzie (na mapce) jechało się rowerem? Można było tą traskę zobaczyć na stronce.
Aha i co trzeba mieć włączone, dane mobilne/gps?
Wersja do druku
Tak jak w temacie. Jak się nazywała apka, co pokazywała jaki dystans i gdzie (na mapce) jechało się rowerem? Można było tą traskę zobaczyć na stronce.
Aha i co trzeba mieć włączone, dane mobilne/gps?
Endomondo.
Gps musi byc wlaczony, dane nie. Jeżeli jednak wlaczysz dane, to będziesz otrzymywal troche wiecej informacji, jak pogoda i inne.
Dzięki ziom. Można zamknąć.
podepne się
znacie jakieś domowe sposoby na polepszenie gpsa żeby lepiej endomondo wyłapywalo lokalizację? bo u mnie jakoś słabo
Ogólnie jest faster GPS ale nie licz na cuda jeśli po prostu masz słabego GPS w telefonie..
U mnie bezbłędnie pokazuje. LG L7 II
ty jesteś taki ograniczony czy jak? on zadaje pytanie o wspomagacz gps bo widocznie ma z nim problemy i chcę porady gdzie ty mu wbijasz z postem, że na twoim lg jest wszystko ok ;3
jakimś cudem trafił bo też mam lg swift tylko l5 ;dd
sprobuje ten faster gps dzieki
wiesz ja miałem lg l9 i tam gps to kaplica ;/ z tego co siedziałem na forum.android to różnie bywało z tymi modelami... działał tylko czasami na fixa mogłem czekać i 5 min, a czasami 10 sek...
Nie lepsze niż ende... Moje trasy od google darmowe i synchronizacja z dyskiem google