-
A może team?
Witam, zainspirowany pomysłem innych użytkowników owego forum postanowiłem zebrać ludzi chętnych do gry.
Nie będę pisał że to jakis reload, że jestem pro elo komanderem itp. Itd.
Chodzi mi o zebranie zainteresowanych osób(ofc.pacc+mózg) i gre na uzgodnionym wcześniej świecie(ew.pomoc polaką na wskazanych swiatach).
A więc jeżeli ktoś ma przynajmniej minimalne pojęcie o battlowaniu się, chęć do gry, MÓZG zapraszam do kontaktu ze mną wiadomością prywatną.
Jeżeli zbierze się przynajmiej 10 osób zakupie vt(ew.mumble, ts nie.wchodzibw grę). Napinaczy i wszelkiego rodzaju kozaków proszę o oszczędzenie mi czasu i nerwów na banowanie was :)
Pozdrawiam, Ewenement Stylez.
-
Cytuj:
Ewenement Stylez napisał
pomoc polaką
to mnie zniszczyło
/thead
teamy torgowe się dość mocno rozpadają więc nie licz na wiele ;d
-
zacznij grać na jakimś świecie i tam szukaj ludzi bo na forum to nikogo konkretnego nie znajdziesz. chyba że stanie się jakiś cud.
-
Askara już gram coś innego nie wchodzi w grę z mojej strony xD
-
Nie liczyłbym na to, że znajdziesz porządny team. Kilka tematów już było i zazwyczaj jak zaczynali to cały team po 2-3 dniach rezygnował.
-
Generalnie nie potrzebuje jakiejś masówy, w kilka osób też można "porządzic" :)
-
Jest team mały na Iridii. Szukaj tematu torg assocation.
Sam mam zamiar tam wrócić na dniach, tylko załatwię problem z dostępem do banku Alior Sync.
-
Irydia, huncenie polaków nie daje mi takiej satysfakcji jak przejazd po br :)
-
no pozapierdalalbym kogos. jak znajdziesz ekipe i serwer gdzie jest kogo pozapierdalac to sie odezwij; d