-
Titanfall
Hej, grał ktoś? Jak wrazenia?
Gra tworcow cod'a 4, osadzona w przyszlosci. Ogolnie piechota + mechy.
Zapisy do bety tutaj:
http://www.titanfall.com/beta
Dostalem sie do bety, zagralem dwie gierki, calkiem spoko sie gra. Niestety zauwazalny ten sam problem co w bf4, mianowicie "netcode" choć w duzo mniejszym stopniu (ginięcie już będąc za osłoną etc)
-
Czeeeemu nie dostałem klucza... ? Rejestowałem się na tej stronie jakiś czas temu i wychodzi, że ze wszystkich znajomych tylko ja nie mam tego klucza... Teraz zarejestrowałem się jeszcze 3 razy i nadal nie mam ;s
Widze na allegro jakiś cwaniak za 150 zł chce klucz sprzedać ;d
Spodziewam się, że i tak ta gra będzie gównem.
A problemy netcoda problemom nie równe, w bf3 też było to co opisałeś a naprawili, w czwórce nie mają szans tego naprawić bez zwiększania tickrate = spadku zarobków poprzez x krotne zwiększenie transferów...
-
jak ktos ma niepotrzebny klucz to moze poratowac ;DDDDD
-
Pogralem troche dluzej i w sumie jak macie bfa 3 / 4 / coda / etc to nie ma sensu kupowac titanfalla. Gra jak z 2010 roku, tekstury nawet na "insane" sa beznadziejne. Gameplay taki sam jak w wiekszosci shooterow, jak chcecie czegos szybkiego jak to to polecam Tribes Ascend :P nie warte 150zł
-
Tyle to ja po pierwszej minucie trailera już widziałem. Ale chciałem pobawić się mechami ;d
###
Jednak dostałem keja, dopiero dziś pewnie bo mam w koncie ustawione ze jestem z korei a oni pozniej dostawali czy cos.
-
A ja nie mam, jak zwykle ;c
Ehh koniecznie chciałem obczaić tą gierkę, szukam jakiegos chociaż troche do Halo podobnego fpsa
tribes ascend odpada
-
Widziałem streamy... gierka wygląda fajnie, akcje rodem z quaka, średnia grafika ale to dobrze bo mam słabego kompa :-)