Krótkie pytanie - opłaca się inwestować w eq mając 58 cashmakera 67/62 FACC i bić coś lepszego czy latać w p-secie i klepać ghoule? Dodam, że używam Tibii Auto i mogę spodziewać się delete.
Wersja do druku
Krótkie pytanie - opłaca się inwestować w eq mając 58 cashmakera 67/62 FACC i bić coś lepszego czy latać w p-secie i klepać ghoule? Dodam, że używam Tibii Auto i mogę spodziewać się delete.
na 58 i tak nic lepszego nie pobijesz, więc lepiej se tam siedź póki co w plate secie.
A skoro chcesz bota za friko to nie lepiej crack do redbota?;d
na Red syfie nic sie ustawić nie da, a chodzi gorzej niż bot którego napisałby byle kto na odwal sie
Crack do redbota gdzie moglbym znalezc? :p
jest sens cash makera robić wgl? W sumie ta kasa idzie ns sprzedaż czy do ex-pienia?
Ale chyba redbot chyba bezpieczniejszy do tibiaauto.
Znajdziesz tutaj na forum w dziale boty.
Co do cashmakera - 1 postać, to raczej napewno na użytek własny;p.
ale crack bez fiddlera, go znalezc nie moge :/
na tym lv to go możesz na corymy puścić, szybko wbije kilka lvli a dalej to już tylko ogromny profit. ja bym inwestował.
na corymy z 58 levelem to nie zbyt dobry pomysł.
chyba że z stealth ringami, ale i tak bosko nie bedzie
Xenobota lepiej ściągnij a nie gównianego RedBota.
na 60lv 70/65 z demon shield, warrior helmet, zao arm, zao legs, zao boots i deepling squ~ wychodziłem na 0 z samych GPków + masa loota o dużej wartości do sprzedania. da radę, może waste na początku ale boost expa konkretny i szybko wylvluje -> dalej już tylko profit. Byle tylko w te największe respy nie właził i będzie git.
Póki co posiedzę na ghoulach i cyckach w thais, pewnie kolo 65 przejdę na corymy lub deeplingi. Ma ktoś jakieś skrypty facc dla xeno lub jakiś tutek z tymi komendami?
serio jaki jest sens bocenia na TA, skoro jest crack do ibota, redbota i xeno? ; d
Dzięki, widze bocik bardzo noob friendly, zrobiłem full afka odrazu :D