-
Skąd brać internet?
Siema, obecnie mam neostrada, 2 mega chyba bo umowa była na długo i od tej pory normę maja 10mega no ale mnie obowiązuje stara umowa. Za miesiąc kończy mi sie umowa i Bogu dzięki. W domu mam liveboxa korzystam z laptopa -wifi iPhone+ ipad -wifi i w zasadzie to tyle. Strasznie mi tnie, jak chce pograć w coś to straszne lagi, przy lepszych jakosciach zaraz sie zacina yt, jeśli gra brat to js muszę wszystko powylaczac w tel bo tnie. Dlatego chce zrezygnować i zamówić internet gdzieś gdzie bedzie wszystko ok i w miarę nie drogo. Pozdrawiam
-
Jak masz dostęp do UPC lub lokalnych to spieprzaj z łączy telefonicznych w podskokach. Lokalnych to ci nie powiem niestety.
Jest jeszcze powiedzmy multimedia, ale oni to mają ciężkie filmy: w niektórych miejscach działa na antycznych kablach satry zajebiście, w innych na niedawno kładzionych przez nich wysiada kilka razy w tygodniu na dłużej a i dc uniemożliwiające grę w cokolwiek pojawiają się dość często...
-
Polecam lokalnych dostawców, bądź kablówki. Sam mam z multimedii i jestem zadowolony.