Jakaś specjalna taktyka na old widow dla 100 MS'a? Bo jutro kończę GS taska i zastanawiam się czy dam radę to zabić =D
Wersja do druku
Jakaś specjalna taktyka na old widow dla 100 MS'a? Bo jutro kończę GS taska i zastanawiam się czy dam radę to zabić =D
Fire walle i spamisz SD.
rzuć tak by miała dużo do obiegania i git. Jak postawi gs'a /gsy to wbiegasz na dół w miejsce 1vs1 i dalej sdkujesz aż padnie. Tylko Energy/utamo miej bo na combo może Cie zdjąć
jeśli nie będzie miała do Ciebie dojścia a zadasz dmg to przejdzie
Old Widow rzuca posion bomby które rozwalą twojego fire walla. Najlepsza taktyka to zabrać kilka SSA, stanąć w dolnej części rooma tak żeby bić mógł Cie tylko boss i spamować sd.
po co kombinować ;d raczej izi sprawa
http://www.youtube.com/watch?v=3Wj4huboAVs
Jezeli nie zabiles jeszcze to mozesz sobie wziac 1 ssa na wszelki wypadek ;p
tak z ciekawosci zapytam, gdzie robiles taska na gsy? i od ktorego levela mozna sie brac za takiego taska?
Zrobiłem 8 misji Ape City na szybko i polatałem tam, jest bardzo okej, tylko irytujące te behe strasznie są, ale przebiegam=D
100 MSem spokojnie, robiłem do 250k/h, profit..średnio bardzo i bardzo losowo, zależy też czy robisz lootbaga (ale problem jest bo nie przerzucisz przez tp go, więc trzeba itemy przenosić). Ogólnie jest lajt, trzeba uważać na dziury z quarami ale jak wpadniesz to też hardcore nie ma.
Ja byłem tam kilka razy, a ostatnie dwa wyjścia to kończyłem MFy na hydrach, i spadły dwie pary boh z pierwszych zabitych hydr, to się coś tam zwróciło =D
Kurna podziwiam Cie, ze na 100 levelu biegasz sorcem obok behe jak gdyby nigdy nic. Ja obecnie wastuje hajs na workerach (87 level) bo nie mam pomyslu na nic innego, a na zielonej staminie to calkiem przyzwoicie, dzisiaj udalo mi sie rekordowo wyciagnac 280k/h. A i tak jak sie zdarzy, ze dostane combo od kilku i mam red hp, to od razu panika i szybko hotkey na myszce na exure gran. Cos, jak na tym obrazku:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l7...1id2o1_500.jpg
Tak offtopujac, to prawda, gdzies tak dopiero od 150 levela zaczyna sie fun z gry sorcem i ogolnie wtedy mozna ponoc dobre profity nim czerpac?