1 załącznik(ów)
Darmowe bonusy/premium/rp do gier
Witam
Znalazłem dość ciekawy serwis ,na którym można sprytnie wyrwać parę płatnych bonusów do gier typu LOL,Word of tank ,Metin2 i sporo inncyh gier
Sporo aktualnych streamerów poleca ten serwis by zyskać referale
Jak każdy serwis tego typu z założenia ma na siebie zarabiać jednak na tą chwilę idzie wyrwać kilka bonusów całkowicie za darmo
* Gdzie zrobić konto ?
Konto robimy tutaj http://dogry.pl/r/350034 (Jest to mój ref link,rejestrując się z niego dostajecie dodatkowe 30pkt,ja natomiast 100pkt)
Jeśli ktoś nie chce robić z ref linka wystarczy usunąć cyferki z linku
* Za co dostanę punkty
Punkty dostajemy za 3 akcję ,które krótko opiszę
1)Granie w gry - naszym celem jest zagranie w grę/osiągniecie X poziomu w danej grze.Są to gry przeglądarkowe lub do pobrania.
Można w ten sposób dostać od 30 do 500~pkt za zagranie.Osobiście gram tylko w niektóre gry , warto zagrać w te za 300+pkt jednak zazwyczaj trzeba je pobrać
2)Darmowe i płatne reklamy - Tutaj własnie najwięcej i najszybciej uzyskacie punkty .Wasze zadanie polega zazwyczaj na odpowiedzeniu na X pytań,wypełnieniu ankety i/lub zarejsetrowania telefonu (UWAGA ! Są to płatne subskrypcję dlatego trzeba zaiwestować 5 zł w dowolny starter - konto może mieć SALDO ZEROWE i być nieaktywne a my nadal dostajemy punkty! )Cała filozofia polega na używaniu nieaktywnej/niepotrzebnej karty na której i tak nie mamy nic na koncie dzięki czemu mimo płatnych subskrybcji nie pobierze nam nic z konta a nadal dostajemy punkty
3)aktywność - tutaj dostajemy małe ilości punktów za zalogowanie się,pisanie postów itp Ogólnie nie opłaca się nic poza rejestracją telefonu(kartą nieaktywną z punktu drugiego)
*Kiedy dostanę punkty ?
Tu już cięzko powiedzieć ,za niektóre gry /reklamy dostajemy punkty automatycznie,inne dochodzą po 10min a na inne trzeba czekać i 3 dni z tergo co ja zauważyłem w weekend nie są dopisywane pkt z reklam - dostajemy je dopiero po weeknedzie
*Czy portal jest wypłacalny?
O dziwo tak,chociaż sam się dziwiłem to udało mi się z realem wypłacić 2x 800rp w LOLu za 4k pktów - w innych grach nie próbowaliśmy wymieniać pktów ale podejrzewam ,że wszystko jest ok
Podsumowując powiem tylko ,że warto wyciągnąć jakąś starą kartę sim lub zainwestować 5 zł w starter i robić reklamy gdyż to na nich można wyciągnąc najwięcej punktów
Aha i proszę NIE ROBIĆ PŁATNYCH REKLAM NA KARTACH Z ABONAMENTEM !
Tutaj fotka ze stanem konta zrobionego w weekend (czekam jeszcze na pkt z innych reklam)
Załącznik 306833[